Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan fylle bilen opp med gass

Hvis du nettopp har kjøpt en ny bil, er ingenting mer pinlig enn å stå foran en bensinstasjon lurer på nøyaktig hva de skal gjøre. Forskjellige biler tar i bensin annerledes. Det er ikke alltid så enkelt som å ta av bensinlokket og fylle opp tanken. Du må vite hvilken type bensin bilen tar, hvor gassen cap er og hvordan du åpner den. Du trenger
Kjøretøy
Bensinstasjon
Vis flere instruksjoner
en Putting feil type gass i bilen din, kan påvirke ytelsen.

Les bilens brukerhåndboken for å lære hva slags bensin bilen tar. De fleste biler kan ta vanlig gass, som er den billigste, men høyere-end biler, som Mercedes og BMWs, pleier å kjøre bedre på høyere grad av gass. Bruk bare diesel bensin for dieseldrevne biler.
2. Unngå å snu innenfor øyene i en bensinstasjon.

Gå rundt bilen for å finne den nøyaktige plasseringen av drivstofftanken og gasskappe. Mange utenlandske kjøretøy vil ha sin drivstofftanken og gass caps på passasjersiden av bilen. De fleste amerikanske bilprodusentene setter drivstofftanken og gass cap vil være på førersiden av bilen. Trekk inn i en bensinstasjon øy på riktig side.
3 Visse biler krever en nøkkel for å åpne bensinlokket dekker.

Master åpne bensinlokket. Noen kjøretøy modeller, som Honda, krever at du trykker på en spak på innsiden av bilen for å åpne lokket. Noen biler krever en nøkkel. Mange biler og lastebiler har en handlelike del på gassen cap dekker som bare trekker åpen. På enkelte high-end biler, som Mercedes-Benz, drivere presse dekker på motsatt side for å åpne den.
4

Fyll bilens drivstoff tank med bensin. Mange stasjoner tillate for kreditt-eller debet betaling rett på pumpen, noe som gjør det enkelt å fylle bensintanken. Hvis du betaler med kontanter, stasjonen vil mest sannsynlig kreve at du betaler på forhånd, så gjør ditt beste gjetning før du betaler. Hvis du vet størrelsen på tanken din, vil dette være enklere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135451.html

Previous:
Next:

bensin