Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Har Få en ny bil bedre kjørelengde Etter Driving det en stund?

USA Department of Energy retningslinjer fremgår det at det tar mellom 3000 til 5000 miles av kjøring å bryte inn en ny motor og nå optimal drivstofføkonomi. Bil Manufacturing Impacts Kjørelengde
manufaturing kan endre kjørelengde

minste variasjon i sammenstillingen en ny bil kan påvirke den estimerte drivstoff kjørelengde og noen drivere vil merke en markant avvik fra EPA estimater.

Endre New Car Fuel etiketter
drivstofføkonomi etiketter endrer

US Environmental Protection Agency (EPA) og Department of Transportation foreslår ulike drivstofføkonomi etiketter for nye biler. En foreslått label bruker en bokstavkarakter med en A + kommer til elektriske biler. Den andre foreslåtte etiketten bruker horisontale linjer for å sammenligne kjørelengde til andre biler, miljøeffekter av karbonutslipp og en glidebryter for å skildre pris på drivstoff i stedet for drivstoffbesparelse.
Maintance Beholder Fuel Estimater
Fuel økonomien bedres i løpet av første årene av eierskap

EPA bestemmer drivstofføkonomi bruker biler med 5000 miles for å tillate innkjøringsperioden. Den EPA sier drivstofføkonomi vanligvis bedres i de første årene av eierskap og vil beholde den optimale gass kjørelengde hvis skikkelig vedlikeholdt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135538.html

Previous:
Next:

bensin