Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan hjelpe gass kjørelengde i Chevy Trucks

Oppnå maksimale mengden av gass kjørelengde kan en stor utfordring, både monetarily og miljømessig. Førere av pickups, men står overfor en større hindring når det kommer til å gjøre hver dråpe bensin teller. Enkelt sagt, lastebiler veier mer og har større motorer. Dermed brenner de mer gass. Eiere av pickups trenger ikke miste håpet, though. Enten Chevy lastebil har en mindre 2,9 liters 4-sylindret motor eller er utstyrt med en heftig 6,2 liter 8-sylindret motor, det er mange måter å øke sin gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Fjern add-on utstyr som store verktøykasser samt eventuelle andre unødvendige vekt fra sengen av lastebilen. Ekstra vekt betyr ekstra gass brent. Også, hvis lastebilen har store sidespeil som bare legge estetisk verdi, bør du vurdere å erstatte dem med mindre speil. Store speil øke drag på kjøretøyet, noe som betyr mer makt er nødvendig å presse den gjennom luften ved høyere hastigheter og mer gass brukes.
2

Ikke fjern bakluken på lastebilen eller drive med den ned. Det er en myte at tailgates føre til ekstra drag på lastebilen. Pickup er designet med bakluken i tankene, og bakluken hjelper heller enn hindrer gass kjørelengde.
3

Utfør regelmessig vedlikehold på din Chevy pickup. Installere nye luftfiltre og vurdere å erstatte vanlig olje med en kvalitet syntetisk, som de syntetiske vil hjelpe motoren kjøre jevnere. Også erstatte væske i overføringen saken og differensial med førsteklasses oljer.
4

Kjøp et drivstoff additiv designet for å øke gass kjørelengde. Disse tilsetningene er vanligvis helles direkte i bensintanken, og de er laget for å rense motoren og hjelpe den kjøre mer effektivt, og dermed maksimere din gass kjørelengde.
5

Kjør Chevy lastebil på fartsgrense . Ifølge Fueleconomy.gov, er hvert 5 mph du kjører over 60 km /h tilsvarer å legge 24 cent per gallon av gass.
6

Slå av klimaanlegget, mens i stoppe og gå trafikk og rulle ned vinduene. Når du reiser i høy hastighet ved lastebilen, men rulle opp vinduene og slå på A /C hvis det er for varmt.
7

Sjekk dekkene på lastebilen din til å sørge for at de er riktig lufttrykk . Under-oppblåst dekk kan føre til at lastebilen til å brenne mer gass. Se i brukerhåndboken for hva det korrekte trykket er, så legge til to pounds, spesielt hvis du kjører lastebilen i kaldt vær.
8

Ikke la overdreven perioder med tomgangskjøring. Slå lastebilen av etter et minutt eller to og starte den på nytt. Dette vil spare gass. Det er også ingen grunn til å la Chevy lastebil varme opp i kaldt vær i mer enn to minutter, det vil si, med mindre det er mer enn 15 år gammel.
9

Bruk cruise control funksjonen hvis Chevy pickup er utstyrt med den. Unngå hard oppbremsing og akselerasjon, som begge bruker mer gass.
10

Bruk firehjulstrekk (hvis montert) bare når du må. Ellers la Chevy lastebil i to-wheel drive-modus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135101.html

Previous:
Next:

bensin