Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan du ut om du har vann i Fuel din

Vanligvis et resultat av kondens, dårlig gass eller en gjennomsnittlig prank, kan vann i drivstoffet mix negativt påvirke ytelsen til din bil eller båt. Lær tegnene på at din bil eller båt avgir når det er vann blandet med drivstoffet slik at du kan ta det til mekaniker for å løse problemet. Du trenger
Fuel test kit (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Watch for en svak respons i bilen eller båten. Når det er for mye vann i gassen, vil bilen ikke svare på et lite trykk på gasspedalen, ifølge autoeducation.com eksperter. I stedet vil bil eller båt akselerere sakte og kan selv frese et par ganger før fanger. Dette skjer fordi motoren ikke er laget for å brenne vann det samme som drivstoff.
2

Se etter tegn på rust i drivstoffsystemet, spesielt rundt bensinpumpen. Drivstoffpumpen bringer bensin til motoren i akkurat de riktige mengder. Når for mye vann kommer inn i drivstoffsystemet, kan de innvendige delene være utsatt for rust. Bensinpumpen i en bil eller båt kan mislykkes hvis det er for mye skitt eller rust i tanken, ifølge aa1car.com.
3

Monitor gassen måle nøye for å sikre at det virkelig representerer mengden av gass i tanken. Hvis det er vann blandet med drivstoff, vil bilens gass måleren leses høyere enn det egentlig er. Fordi måleren ikke kan fortelle forskjellen mellom vann og drivstoff, vil det indikere hvor mye væske er i bensintanken, ifølge myhonestmechanic.com. Denne falske lesing kan føre til en sjåfør til å kjøre tom for drivstoff, selv om gassen måleren viser tanken ikke er tom.
4

Bruk en kommersiell test kit for å avgjøre om det er vann i drivstoffet. Enkle Pakkene er tilgjengelig som test for en rekke ting i brennstoff, slik som etanol og overskytende vann. Testen kits inkluderer en flaske, gummi cap og en løsning som identifiserer noe vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135240.html

Previous:
Next:

bensin