Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan får jeg den beste gass kjørelengde Around Town Fra en 2001 Prius?

The 2001 Prius er en drivstoffgjerrig hybrid bil som blir ca 52 mpg i bytrafikk og 45 mpg på motorveien, i henhold til Green Car nettstedet. Fordi det er en hybrid - som betyr den har en liten bensinmotor og en selv-lading elektrisk motor - Prius er en leder i drivstoffeffektivitet blant biler på amerikanske veier. Hvis du eier eller kjøre en 2001 Prius - eller en av en annen års modell - det er noen interessante ting å vite for å hjelpe deg å få en best mulig drivstofføkonomi rundt i byen. Instruksjoner
en

Bruk bare karakteren av motorolje som Toyota anbefaler for Prius din. Bruk av olje med mer viskositet kan hemme drivstoff effektivitet ved en eller to prosent, ifølge Green Car nettstedet.
2

Kontroller lufttrykket på Prius dekkene minst en gang i måneden. Under-oppblåst dekk vil gi lavere drivstofforbruk, samt føre til at dekkene slites raskere.
3

Tune din Prius-motoren så ofte som brukerhåndboken anbefaler. Regelmessige motor optimaliseringer vil du rangere fire prosent bedre drivstofføkonomi enn en motor som ikke er på bølgelengde.
4

Utfør jevnlig vedlikehold, for eksempel å få filteret skiftes. Endre et tett filter kan forbedre gass kjørelengde med så mye som 10 prosent.
5

Planlegg bilturen med omhu. Ikke hoppe i bilen hver gang du tenker på noe du trenger å gjøre, satte den på en liste og kjøre alle dine nært lokaliserte ærend på samme tid å spare på gass. Hvis du pendler til jobb, gjøre dine ærend på vei til eller fra jobb, slik at du slipper å komme seg ut igjen senere.
6

akselerere og bremse jevnt og langsomt ved stoppskilt eller mens i trafikkaos. Ikke kanin start, eller akselerere overdrevet.
7

Fyll Prius 'gass tank med gass eieren manualen anbefaler å oppnå best kjørelengde.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135412.html

Previous:
Next:

bensin