Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Forbedre gass kjørelengde på en 1998 Durango

Som mange SUVer av 1990-tallet ble Dodge Durango ikke utformet med optimalt drivstofforbruk i tankene. Snarere var det '98 Durango bygget for å oppnå makt, holdbarhet, off-road evne og lasteplass ikke tilbys i biler mens fortsatt tilby større fleksibilitet enn en pickup lastebil. Utstyrt med et drivstoff-sulten V-8 motor, bærer '98 Durango en EPA rating på 13 mpg i bykjøring og 17 mpg på motorveien. Hvis du føler klemme på pumpen, finnes det måter å forbedre Durango gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Endre måten du driver din Durango. Alle biler oppnå bedre gass kjørelengde når drevet ved lavere hastigheter. Dette er fordi kjøretøyet møter mindre luftmotstand og motoren utøver mindre energi. På grunn av sin størrelse og vekt, de negative effektene av høye hastigheter på Durango er enda mer merkbar. For å hjelpe avhjelpe problemet, holde farten under 60 mph og unngå rask akselerasjon.
2

Reduser Durango vekt ved å fjerne last og unødvendige tilbehør. Til tross for at den Durango er utstyrt med en kraftig motor, ekstra vekt, selv så mye som 100 pounds, kan minske drivstoff kjørelengde med 2 prosent. Dette er rett og slett fordi den ekstra vekten tilsvarer en ekstra belastning på motoren.
3

Slå av Durango motor i stedet la den gå på tomgang. Fordi Durango motor iboende bruker mer drivstoff enn mer økonomiske motorer, bør du ikke forverre problemet ved å la den inaktiv. Når motoren går uten Durango egentlig reise hvor som helst, vil du brenne gass med en hastighet på 0 miles per gallon.
4

Bruk Durango overdrive utstyr eller cruise kontroll når du kjører på åpne motorveier eller motorveier. Overdrive og cruise kontroll vil bidra til å redusere plutselige utbrudd i Durango hastighet og deretter høye motorturtall. Med motoren i gang på et konstant turtall og hastighet under 60 km /h, vil du ha nytte av bedre drivstoffeffektivitet.
5

Plan ærender nøye. På grunn av Durango begrensede drivstofføkonomi, kan det være lurt å bruke en mer effektiv redskap for turer til byen, trange områder eller kupert terreng. Hvis du må bruke din Durango, velge ruter som er fri for kupert terreng, stor trafikk og /eller stopplys. Det er også viktig at du kombinerer ærend for å redusere antall turer som er gjort i Durango din. En lang tur vil bruke mindre gass enn mange turer som motorene må varme opp hver gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135453.html

Previous:
Next:

bensin