Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva kan brukes til å rengjøre en gammel Gas Tank?

Gass tanker kan ofte bli gummiert opp med gamle gass og andre forurensninger over tid. Det er ikke nødvendig å skifte ut tanken dersom utstyret skal rengjøres blir anvendt. Rengjøring av bensintanken er enkel, men tar konkrete materialer og know-how til å fullføre. Dette prosjektet bør aldri bli forsøkt av barn. Materialer

Rengjøring ut en gass tank er en enkel prosess, men det kan også være farlig. Mange av materialene som brukes kan føre til korrosjon på metall og andre gjenstander. Ikke la noen av renhold kjemikalier for å komme i kontakt med huden din. Det beste stedet å finne disse materialene er gjennom en bil restaurering butikk, eller på nettet. Imidlertid kan noen av kjemikalier ikke være i stand til å sende gjennom normal skipsfart metoder. Du trenger 1 til 2 liter saltsyre, natron, rubbing alkohol, metyletylketon og en alkohol bevis fangstskuta. Du vil også trenge noen husholdning oppvaskmiddel, gummihansker og munnbind og beskyttelsesbriller. Duct tape er også nødvendig.
Process

gasstanken vil først må fjernes fra bilen for best resultat. Bland opp noen såpevann og legge inn en drenert tank. Bland rundt og deretter renne. Fjern eventuelle metall caps eller plugger. Du vil erstatte disse med duct tape eller en kork mens du bruker kjemikalier for å rengjøre tanken. Plasser beholderen med fyllstoffet ende opp, fylles med 1 liter saltsyre og fyller resten av tanken med vann. La sitte i to dager. Dumpe vann ut av tanken og satt i en boks med natron. Fyll opp tanken med vann igjen og la sitte i flere minutter. Tanken skal stoppe hvesende og skummende. Dumpe ut dette vannet og skyll med vann fra en slange før vannet renner rent. Dumpe ut gjenværende vann og deretter sette 2 til 3 flasker med sprit inn i tanken. Skvulpe rundt og deretter dumpe ut. Sted én liter metyletylketon i tanken og spredt ut over på innsiden av tanken. Dumpe dette ut og hell fangstskuta inn i tanken. La det tørke i 24 timer før du bytter.

Tips og triks

alltid beskyttende klær inkludert hansker og vernebriller når fullføre dette prosjektet. Disse kjemikaliene er sterkt etsende og kan forårsake alvorlig skade på hud og øyne. Kast kjemikaliene riktig ved å ta dem til en giftig avfall dump når du er ferdig. Sjekk med din lokale giftig avfall eller Environmental Protection Agency for å lære den beste metoden for å kassere brukte kjemikalier. Sørg for å jobbe i et godt ventilert område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135067.html

Previous:
Next:

bensin