Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Kan jeg sette Rubbing Alcohol in My Gas Tank å øse vann ut ?

Å kjøre en bil med vann i sin gasstanken er både farlig og skadelig for bilen . Noen hjem rette entusiaster og lay mekanikere foreslår å helle sprit inn i gasstanken å eliminere vannet. Selv om dette kan hjelpe i noen tilfeller , kan det ikke være den beste ideen . Hvorfor Alkohol

Prinsippet bak helle alkohol i gasstanken er som følger : Når alkohol er lagt til en gass tank med vann og bensin i den, synker alkohol til bunnen og absorberer vannet , danner en kombinasjon som ikke lenger er skadelig for bilens motor . Den vann, gass , og alkohol blir deretter brent opp og fjernet fra tanken.
Farene ved rubbing alkohol

Men , en flaske 70 % isopropanol allerede inneholder en god bit av vann , noe som gjør det til en dårlig vann absorber . I noen situasjoner kan det også føre til skade på bilen din .
Anbefalt Products
p Det finnes flere lignende produkter som opererer på en lignende måte og er mye mer effektive for å fjerne vann . Den vanligste av disse - heet - inneholder en form for alkohol som er bedre egnet for å absorbere vann . Hvis vannet er i en båt gass tank , vil produktet Watersorb eliminere den.
P Hvis du er fast bestemt på å unngå å kjøpe en spesialdesignet produkt for å få vann ut av tanken din , er isopropylalkohol et mye bedre valg enn isopropanol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135066.html

Previous:
Next:

bensin