Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan finne ut kapasiteten på Gas Tank

Det er mange grunner for å ville vite din gass tank kapasitet. En av de vanligste grunnene til at folk ønsker å finne ut denne informasjonen er at de tror bensinstasjonen lades dem for for mye gass. En annen grunn er at folk kan være lurt å beregne antall fill-ups de trenger for en biltur. Uansett hvorfor du ønsker å finne ut kapasiteten på gass tank, er prosessen svært enkel. Instruksjoner
en

Sjekk brukerhåndboken. Eierens manualen vil alltid liste den gjennomsnittlige kapasiteten til en gass tank for din modell og bilmerke. Vær imidlertid oppmerksom på at dette tallet er fortsatt bare et estimat og kan variere fra selve tankkapasitet med så mye som tre prosent.
2

Mål din gass tank størrelse. For å gjøre dette trenger du å komme under bilen og fysisk måle størrelsen på tanken din med et målebånd. Mål høyden, bredden og lengden av tanken i inches. Når du har målingene, gå til URL Brokeboats.com /tankcapacity.html og legg inn dataene i de aktuelle feltene. Klikk "beregn" og området vil gi deg din tank kapasitet i liter.
3

Kjør tanken helt tom for bensin, og så se hvor mye drivstoff som trengs for å fylle den. Den beste måten å gjøre dette på er å først fylle opp en 1-liters beholder med gass på bensinstasjon. Hold gallon av gass i bilen mens du kjører rundt. Kjør til bilen din er helt tom for bensin, noe som gjør at en bensinstasjon er i nærheten når du går tom. Hell gallon av gass i tanken og drive resten av veien til bensinstasjonen. Pumpe gass fra stasjonen inn i tanken din før tanken er full. Antall liter som det tar å fylle opp tanken er kapasiteten på tanken minus én gallon eller mindre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135145.html

Previous:
Next:

bensin