Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan søke på en gass kredittkort

Høye drivstoffkostnader gjør det dyrt for de som kjører mye eller som har "bensinslukende" biler. Gass kredittkort kan være den perfekte passform for deg hvis du passer i noen av disse kategoriene. Med gass kredittkort, kan du kjøpe bensin på kreditt, og ofte får bonuser og belønninger som reduserer det samlede bensin regning. Instruksjoner
en

Finn ut hvilke er de store gass-kjedene i nabolaget ditt eller hvor du vanligvis kjøper gass. Noen av de store bensin kjedene inkluderer Exxon, Chevron, Shell og BP. Du må ty til større selskaper fordi mindre bensinstasjon kjeder, for eksempel Circle K, vanligvis ikke tilbyr gass-kort. Sammenligne den generelle prisen per gallon av kjedene i nabolaget ditt og velge den billigste.
2

Skaffe et papir søknad fra bensinstasjonen du har valgt. Papiret programmer er vanligvis finner i en stå i nærheten av kassaapparat. Hvis de ikke er det, spør gassen ledsager. Fylle ut søknaden og sende den inn eller returnere den til en av selskapets bensinstasjoner.
3

Søk elektronisk ved å gå til nettsiden til bensinstasjon-kjeden som du har valgt å søke For en gass-kort. Finn og velg lenken for gass kredittkort. Fortsett til programmet, fullføre det og vente på selskapets beslutning. Avhengig av selskapet, kan du få et svar på så snart noen få minutter, eller så lenge som noen få uker, enten online eller via mail.
4

Les generell informasjon samt fine print for gassen kredittkortet du er interessert i. Tenk faktorer som innledende tilbud, høye renter, sent avgifter og andre avgifter som ofte er forbundet med kredittkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135375.html

Previous:
Next:

bensin