Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Utkast å forbedre gass kjørelengde

De fleste er alltid på utkikk etter måter å forbedre gass kjørelengde på sine biler, og noen måter er mer kreative enn andre. Utarbeiding, for eksempel , er en teknikk som ofte brukes av racerførere . Denne teknikken er enkel. Det utgangspunktet innebærer kjører bak en stor bil på motorveien. Dette reduserer luftmotstanden , noe som bidrar til bilen bruker mindre gass . Men det kan også være farlig , flytter bilen nærmere enn den anbefalte avstanden som kreves for å stoppe ved nødbremsing . Instruksjoner
en

Velg en rute som innebærer highway reise. Drafting er bare effektiv når det gjøres på motorveien. Ikke velg en motorvei med mye av svingene , fordi den ekstra breaking som foregår på disse motorveier gjør utforme mer risikabelt.
2

Finn en bil som er større enn din. Bilen må være betydelig større , så du bør prøve å finne en semi lastebil. Innser imidlertid at lastebiler som er ekstra bred kan også blokkere visningen av veien foran deg .
3

skifte felt hvis det er nødvendig for å plassere bilen bak semi lastebil. Du må være rett bak lastebilen , men ikke glem å opprettholde en trygg avstand på minst 150 meter. Dette er mengden av plass som trengs for å være i stand til å bremse på 55 miles pr time . Hvis du kjører raskere, sette enda mer plass mellom bilen og lastebilen foran deg . Hvis du beveger deg for nær, er du setter din sikkerhet i fare bare for å spare noen få gass miles .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135124.html

Previous:
Next:

bensin