Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Bil eller kjøretøy Gass Saving Tips

Penger er noe ingen ønsker å se fordamper i løse luften. Men hvis du ikke tar vare på bilen din, du kaster bort gass penger unødvendig. Ta de riktige forholdsregler vil sikre besparelser på pumpen, så mye som 10 til 35 prosent besparelser, ifølge CNN Money. Bruker mindre gass bidrar også miljøet. Speed ​​

Ifølge CNN Money, kan et kjøretøy som kjører over 60 km /h vesentlig redusere potensialet for bensin. Med 70 km /h, vil bilens drivstoffeffektivitet nå kjøre på fire mpg mindre enn det kunne hvis du kjører på 55 mph. Også, kan påskynde raskt fra en fortsatt posisjon, deretter slamming på bremsen gjentatte ganger føre til at kjøretøyet skal være mindre effektiv.
Feil Gas Cap

Etter påfylling stramme hetten fast slik at gassen damper ikke flykte, kaste bort penger i prosessen. Gass er et stoff som, over tid, vil fordampe. Spesielt på varme dager, eller hvis lokket er igjen av ved en feiltakelse, vil dampen lett danne og stige ut av kammeret. Gasskapper kan også være sprukket eller delvis mangler, noe som raskt kan løses ved å kjøpe en ny fra en lokal forhandler eller auto shop.
Tune Up

Tuning opp et kjøretøy er den primære måten for at det skal siste årene, og fortsatt sterk og stabil. En typisk tune-up består av å endre tennplugger, oljefilter, og luftfilter. Motoren må være ren og klar til å kjøre jevnt, en rotete motor kan føre til at andre deler for å kjøre sakte og brenne mer drivstoff enn nødvendig
Lukk Windows

. Å ha vinduene nede mens du kjører i høye hastigheter kan øke vinden turbulens som sirkulerer i og rundt bilen. Ifølge Opentravelinfo.com, kan den ekstra turbulens bremse bilen ned, og skaper en hemsko. Den trekking av drag om bilen resulterer i behov for mer kraft og mer drivstoff. På milde tempererte dager, prøv å slå på viften systemet i stedet for å bruke windows, hvis du kjører i hastigheter over 40 mph.
Bo ut av varmen

Bensin fordamper på varme sommerdager. Mens du fyller drivstoff, pumpe tregere å hindre drivstoff fra å fordampe. Det er kanskje ikke gjøre en stor forskjell etter bare en fylle opp, men ved å bremse pumpe gjennom hele sommersesongen (og deler av høsten) resultatene bør være merkbar overall. Likeledes, plasserer bilen i en skyggefull flekk under varme dager. Drivstoff kan fordampe fra innsiden av gasstanken hvis det sitter i solen i lange perioder av gangen. Park under et tre, i nærheten av en bygning eller i garasjen når du kan.
Innsats Bulk

Mens shopping, kjøpe elementer som har lang holdbarhet i større mengder . Nødvendigheter som toalettpapir, såpe, tannkrem, og eske og hermetisert mat vil vare i måneder i hjemmet. Kjøpe disse elementene i bulk forhindrer en unødvendig tur til butikken for en enkelt flaske sjampo eller deodorant. Mange butikker tilbyr pakkede avtaler, slik den månedlige dagligvarehandel utgifter reduseres også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135472.html

Previous:
Next:

bensin