Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvorfor blir de kalt fossilt brennstoff?

Fossilt brensel begynte som planter og dyr millioner av år siden. Det er tre hovedtyper av fossilt brensel i bruk i dag: råolje, kull og naturgass. De kalles fossilt brensel fordi dyre-og planterester har forandret seg gjennom årene til det vi bruker i dag. Crude Oil

Olje dannes fra ulike typer plankton som levde 300 millioner år siden. Som plankton døde og begynte råtnende, endret jordens landmasser, danner nye trykkpunkter og begrave den råtnende plantemateriale. Press fra de nydannede landmassene presset og varmet restene, likvidere det over tid, slik at oljen. Folk har brukt olje til drivstoff for mer enn 6000 år.
Coal

Kull er lik olje i hvordan det dannes. En av de viktigste forskjellene er fuktighetsinnhold. Fuktigheten blir klemt ut av den dekomponerte planter som utgjør kull. Det er flere stadier til etableringen av kull. Den første fasen er torv, som er separasjon anlegget saken. Den neste fasen er brunkull, som ser ut som en brun stein og kan ikke brukes til varme. Så subbituminous danner, på dette stadiet svært lite plantemateriale er gjenkjennelig. Til slutt forvandles den til kull. Kull er skapt mye raskere enn olje.
Natural Gas

Naturgass danner dypere i jordskorpen enn råolje. Naturgass er dannet ved høyere varme nærmere jordens kjerne. Metan er den viktigste gass i naturgass. Metan er også skapt av metanogener som konverterer organisk materiale. Metanogener enda eksisterer hos mennesker. Dessverre er det meste metangass som produseres i denne saken tapt i atmosfæren.
Fordeler

Fordelene til fossilt brensel er tydelig hver dag. Fossile brensler gi elektrisitet, drivstoff biler, lage mat og varme vann. Fossilt brensel er også kilden til andre ting som for eksempel plast og klær.
Limited

Fossilt brensel er en begrenset ressurs. En dag fossilt brensel vil bli borte, og hvis vi ikke har gjort forberedelser til et alternativt drivstoff kilde, vil den menneskelige rase være i en masse trøbbel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135349.html

Previous:
Next:

bensin