Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik fjerner Gas Tank Rester

Enten du kjøper en brukt bil, eller starte en bil som har sittet en stund, kunne gasstanken alltid bruke en grundig rengjøring. Residue opphoping i bensintanken er ganske vanlig og kan påvirke efiiciency av kjøretøyet, samt være en mulig fare. Rengjøring gass tank rester er ikke en vanskelig prosess, men tar tid mellom trinnene, så kan nok av tid til å fullføre dette prosjektet. Vær forsiktig når du arbeider med gasstanken for å unngå skade. Du trenger
tom bøtte eller spann
Oppvaskmiddel
Hårføner
Duct tape
Fuel renere eller saltsyre
Hose
Vis flere instruksjoner

en

Fjern gasstanken fra kjøretøyet. Ta kontakt med bilens produsenten eller eieren for mer detaljert beskrivelse av hva som er festet til bensintanken og hvordan du fjerner det.
2

Empty eventuelle gjenværende gass ut av tanken din. Mye av rester vil komme ut med den første tømming av tanken. Dumpe innholdet i en tom bøtte eller spann å avhende senere.
3

Legg oppvaskmiddel til tanken og spray godt med en vannslange på det høyeste, eller sterkeste spray innstilling. Denne sprayen vil tvinge av rester som sitter fast til tanken, og såpen vil gi deg en renere tank overall. Tøm ut alt vannet og rester i bøtta.
4

Dry innsiden av tanken grundig. Dette kan gjøres ved å peke en hårføner inn i en åpning til den er tørr, eller du kan vente 24 timer for å la lufttørke.
5

Tape noen forbindelse hull på tanken med duct tape. Bare det viktigste hullet hvor gassen pumpen går må ikke tildekkes.
6

Hell ca en kopp saltsyre eller drivstoff renere i tanken og rist tanken. Dette vil bidra til å løsne noen rester som de foregående trinnene igjen. Den saltsyre eller drivstoff renere spiser også inn eventuelle gjenværende rester som kan være igjen. Rist for å sørge for at hele tanken er mettet med syre eller drivstoff renere. La den sitte i ca 24 timer.
7

Tøm tanker innholdet i bøtte eller spann. Slå på slangen til den sterkeste innstillingen igjen og slangen ut på innsiden.

La det være minst 24 timer for å tørke.
8

Monter din gass tank. Følg produsentens instruksjoner for å sette gasstanken tilbake inn i bilen skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135359.html

Previous:
Next:

bensin