Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

De beste måtene å øke gass kjørelengde og forbedre Motorytelse

Med gasspriser i en konstant forandring, er forbrukere igjen håper på en alternativ energi super bil. Men med disse neste generasjons biler fortsatt minst et par år unna masseproduksjon, bør gjøre mest mulig ut av din gammeldags gass Guzzler være en prioritet. Det er mange forskjellige ting en smart sjåfør kan gjøre for å øke antall miles presset ut av en gallon av gass og slå en gass guzzler inn en gass sipper. Kjøre effektivt

Driving smart ikke bare hindrer ulykker på veien, men også gir en hånd i å forbedre gass kjørelengde. Akselerasjon eller bremsing raskt kan redusere gass kjørelengde med ca 33 prosent på motorveien ved høye hastigheter, og om lag 5 prosent rundt i byen ved lavere hastigheter. Dette kan ende opp med å koste driver alt fra $ 0,12 til $ 0,81 cent per gallon.

Kjøring på fartsgrensen også lønner seg. En studie ved Oak Ridge National Laboratory viste at gass kjørelengde raskt svinner etter å ha nådd 60 miles per time. Mens hver bil vil variere, hver 5 miles per time over 60 gjennomsnitt en ekstra $ 0,24 cent per gallon. Hvis dette er vanskelig for deg, bruke cruise control, da dette vil automatisk opprettholde en konstant hastighet og optimalisere gass effektivitet også.

Ikke bære tung last for lenge hvis mulig. Ikke holde ting du ikke trenger i baksetet eller bagasjerommet bare for en plass til å lagre dem, som hver 100 pounds i bilen kan føre til en gjennomsnittlig 2 prosent gass kjørelengde nedgang, avhengig av kjøretøyet. En takstativ legger luftmotstanden til bilen din også, så prøver å passe last i bagasjerommet først.

Tomgang motoren sløser utrolig mye gass. Hvis du vil stå stille i en lengre periode, stans motoren for å spare både gass og penger. Lytt til lokale trafikkregler varselet radiostasjoner for å unngå lunger hot spots.
Vedlikeholde bilen

holde bilen i sin optimale tilstand kan forbedre gass kjørelengde samt utvide levetiden på bilen er motoren. Reparere en motor som er åpenbart ustemt eller har sviktet et utslipp test kan forbedre gass kjørelengde og motorytelse med et gjennomsnitt på fire prosent.

Inflating dekkene til optimal press sparer et gjennomsnitt på 3,3 prosent gass kjørelengde. A 1 psi fall i en underinflated dekk kan ikke bare ha dekket ned raskere, men også gjennomsnitt en 0,3 prosent nedgang i drivstofforbruket.

Bruker den rette karakteren av motor olje på bilen din kan hindre en 1 til 2 prosent nedgang i drivstofforbruket i tillegg.
Planlegg Bil Choices og Trips

Hvis du kjøper en ny bil, forskning drivstofføkonomi av flere biler å virkelig finne en som passer dine behov og budsjett.

Når du planlegger en tur eller pendle til arbeid, Carpool og prøve å fylle opp en bil trygt før du tar en egen bil for mindre folk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135176.html

Previous:
Next:

bensin