Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hva Cars få god gass kjørelengde?

Som gass prisene stiger, er mange forbrukere å ta en nærmere titt på bilene sine. Den mest effektive bilene er de som får de høyeste miles per gallon (MPG). Disse bilene er ikke bare rimeligere når det gjelder drivstoff, men de tilbyr også en rekke miljømessige fordeler. Som bilteknologi bedres, vil forbrukerne finne sine alternativer for drivstoff-effektive biler øker for å møte økende etterspørsel. Funksjoner
p Det er en rekke felles kjøretøy funksjoner knyttet til god gass kjørelengde. Biler som er små og lette krever mindre energi å bruke, i gjennomsnitt. I tillegg biler med manuelle girkasser generelt krever mindre drivstoff enn de med automatiske systemer. Til slutt, se etter funksjoner utformet for å forbedre drivstofføkonomien. En direkte bensininnsprøytning systemet kan redusere gassforbruket med 11 prosent til 13 prosent, og en turboladet motor kan effektivisere forbruket med 5 prosent.
Typer

For å finne den mest drivstoff-effektive biler, vurdere alternative teknologier. Hybrid biler er drevet av en bensin /elektrisk blanding som gir noen av de beste gass kjørelengde på alle kjøretøy. Elektriske biler inneholder et oppladbart batteri, og krever lite eller ingen gass. Biler med dieselmotorer har en tendens til å drive mer effektivt enn de med bensin motorer. Alternative drivstoff kjøretøyer, slik som de drives av etanol, er et annet alternativ for de som ønsker å redusere gassforbruket.

Fordelene

Selv om lavere drivstoffkostnader er mest åpenbare fordelen med god gass kjørelengde, er det en rekke andre fordeler å vurdere. Redusert gass bruksområde fører til færre karbonutslipp, som kan beskytte miljøet og bidra til å hindre globale klimaendringer. Fordi bensin er en begrenset ressurs, er det viktig å bruke den så effektivt som mulig for å forlenge levetiden til verdens gjenværende forsyning. Redusert bensinforbruk også bidrar til å redusere landets avhengighet av utenlandsk olje forsyninger.
Expert Insight

Ifølge en juli 2009 publikasjon fra Consumer Reports, var det Toyota Prius den mest drivstoffgjerrig bil med 35 MPG i byen og 50 MPG highway. Den SmartCar fulgte tett bak, med 30 MPG byen og 44 highway. Honda Civic Hybrid også rangert høyt i denne rapporten. The US Department of Energy også kalt Prius som den mest effektive kjøretøy av 2009, med SmartCar, MINI Cooper, Toyota Yaris og Honda Civic Hybrid følger tett bak.
Hensyn
p Det er en rekke potensielle hensyn som må tas ved valg av energieffektive kjøretøyer. Elektriske og hybrid biler krever dyre batterier, og det kan være vanskelig å finne mekanikere dyktige i arbeidet med disse bilene. Begge krever inaktiv tid for lading, som kanskje bry noen brukere. Hybridbiler også en tendens til å ha høyere forhånd kostnader. Selv om det er en rekke skattefradrag knyttet til drivstoff-effektive biler, er det ingen garantier for at disse incentivene vil vare så disse teknologiene blir mer mainstream.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135177.html

Previous:
Next:

bensin