Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Krav til drivstoff for en Mazda CX-7

Selv om det er fakturert som en crossover, er Mazda CX-7 ikke akkurat en liten bil, og selv om noen kan si noe annet, er det ikke lenger uvanlig for crossovers til å kreve premie oktan . Hvis du tenker på å kjøpe en CX-7, forstår at de to motorene som tilbys er i motsatte ender av ytelse og effektivitet spektrum. En 83 hestekrefter og £ 97-fot. dreiemoment forskjell mellom dem, noe som betyr forskjellen mellom å eie en sterk familie dumperen og en sporty, smidig SUV. Sugemotor

Basen CX-7 modeller, kalt "i-SV" eller "i-Sport" kommer i forhjulsdrift bare og bruke en 2,5 L, 4-sylindret motor genererer 161 hestekrefter og 161 kg. per foten av dreiemoment. De trenger 87 oktan og klarer å få 28 miles per gallon i landeveiskjøring. The Car Connection sier at selv om dette ikke ser ut som mye strøm på papir, vil den 2,5 l motor trolig tilfredsstille behovene til de fleste sjåfører.
Turbo

De to eksklusive trimme nivåer av CX-7, kalt "s-Touring" og "s-Grand Touring" kommer med en 2,3 L 4-sylindret motor med direkte innsprøytning og en turbolader. Denne motoren setter ut 244 hestekrefter og £ 258. per fot. dreiemoment. Det er behov for 91 oktan bensin for å oppnå sitt beste akselerasjon og drivstofføkonomi, men du kan bruke en lavere oktan hvis det er nødvendig.
Hensyn

Fylle gass tank med drivstoff med høyere oktantall enn produsentens anbefaling er bortkastet. Bilen vil ikke utføre noe bedre med drivstoff som er over produsentens anbefalte oktantall. Det vil ikke bli mer effektive eller produserer mindre utslipp heller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135395.html

Previous:
Next:

bensin