Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Den beste måten å pumpe bensin Ut av Auto Gas Tank

snylte bensin fra en bil gass tank kan være vanskelig, men prosessen er ganske enkelt når du lære hvordan. Det kan være lurt å unngå en tur til byen for å få gass til gressklipperen din, du kan ha innsett du har dårlig gass i tanken din. Du kan selv ønsker å garantere at din jordet tenåring ikke kan ta hans /hennes bil for en snurr når du er på jobb i kveld. I alle tilfelle, følg disse tipsene for å få gassen ut av bilen og inn i en container. Hva du trenger

frem de aktuelle materialer sammen og du vil ha gass som strømmer på kort tid. Alt du trenger er en lengde på tre åttendedeler tommers klart rør tilgjengelig på en jernvarehandel (sannsynligvis rundt seks meter vil være bra), en godkjent bensinkanne og evnen til å suge på en slange, ifølge MisterFixIt.com.

Prosedyre

Shove den ene enden av klare slangen inn i gasstanken på bilen på samme sted hvor du vanligvis fylle den opp. Du må få enden av slangen under nivået for den bensin til den hevertvirkning å arbeide. Test dybden av slangen ved å blåse på den motsatte ende med en viss kraft. Hvis du hører boblende, så du vet det er dypt nok. Ideelt du vil den skal være så dypt i gassen som du kan få it.Let røret som stikker ut fra tanken sløyfe ned og hvile på bakken, og deretter holde den andre enden av slangen med hånden over nivået på gassen tank. Har din gassbeholder åpnet og klar til å motta drivstoff sitter på bakken. Det må være lavere enn nivået for den gasoline.Begin suger på den åpne ende av røret og se på som gass kommer inn i slangen som det ville gjennom et sugerør. Sørg for å holde enden av slangen over nivået på gassen og fortsette å suge før gassen er om en fot bort fra munnen. Når slangen holdes rett opp på et høyt nok nivå, bør gassen forbli fanget i hose.Lower slangen inn i åpningen av beholderen, og ser at drivstoffet strømme inn i beholderen. Når beholderen har all gassen du ønsker å legge i det, bare løfte slangen opp over gasstanken nivå for å stoppe flyten. Når du er ferdig, sakte fjerne slangen, holde den holdes høyt for å drenere eventuelle gjenværende gassen tilbake i bilen, ifølge Mr.FixIt.com.
Forholdsregler

Vær ekstremt forsiktig når snylte bensin, så det er farer forbundet med de ulike kontakter som kan gjøres med stoffet under denne prosessen. Farer omfatter kjemiske brannsår fra hudkontakt, kvalme, oppkast og magesmerter fra svelge bensin, og respirasjonsstans, permanent lungeskade, koma og død kan oppstå puste inn altfor mange røyk eller suge ut væske bensin inn i lungene, ifølge University of Virginia Helse System.Drill pumpene kan tilpasses for å danne den nødvendige sug til hevert bensin, men de også utgjøre en fare når den brukes til å trekke ut noen brannfarlig væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135218.html

Previous:
Next:

bensin