Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Får du mer gass kjørelengde med 89 oktan?

The oktantall for gass relatert mengden energi som kreves for å tenne drivstoffet og kjøre bilens motor. Høy oktan gass er i hovedsak brukes til å drive høy ytelse biler. Brukerhåndboken vil fortelle deg hva oktan å bruke, de fleste vanlige biler krever bare vanlig oktan gass. Høyere Octane for Regelmessige Octane Cars

Mest vanlige biler kjører på vanlig oktan. Federal Trade Commission rapporter oppgir at du bruker høyere oktan gass i vanlig bil ikke blir bedre gass kjørelengde. Høyere oktan anbefales kun for å kutte ned på motor banke.
Biler som krever høyere oktantall

Biler laget for å kjøres på 89 oktan kan få bedre gass kjørelengde på grunn av komprimering og tenningstiming av motoren. Disse motorene er spesielt designet for å kjøre på høyere oktan gass;. Hvis brukerhåndboken forteller deg å bruke vanlig oktan gass, vil du få ikke få bedre kjørelengde fra å bruke 89 eller høyere oktan gass.
Redusert Engine Knock

Gass som ikke skikkelig antennes kan føre til motorskade banke eller pinge. Høyere oktan gass kan bidra til å redusere motoren banke og hjelpe motoren kjøre mer effektivt. Sørg for at bruksanvisningen sier det er OK å bruke høyere oktan bensin på bilen din, selv om du har motor knock problemer.
Ulike oktantall

oktantall definerer andelen av oktan som finnes i gassen. Regelmessig gass er rangert 87 oktan, som betyr den inneholder 87 prosent oktan til 13 prosent heptan eller annet drivstoff for å tenning. Midt-klasse er vanligvis rangert 89 oktan og super, eller premie, bærer gassen i hovedsak en rating på 91 eller 92 oktan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135491.html

Previous:
Next:

bensin