Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hybridbil Gass Fakta

Hybrid biler er drivstoff-effektive biler som bruker to drivstoff kilder. Hybrider også bruke andre energibesparende funksjoner som gjør denne modusen for transport en av de beste på kjørelengde og dermed kostnadseffektivitet når fyre opp ved pumpen. Automatisk slukking

Automatisk utkobling eller tomgangsstopp er en funksjon in hybrider som slår av gassen motoren når hybrid er inaktiv. Å ha denne funksjonen reduserer drivstoff avfall.
Driving

Hybrider spare bensin når kystfart og cruising. Hybrider også bruke strøm fra batteriet til å drive bilen når en driver driver bilen ved lavere hastigheter.
Regenerativ bremsing

Når en sjåfør bruker bremsene på hybrid kjøretøy, blir energien skapt under denne prosessen overføres til generatoren, som omdanner noe av denne energien til elektrisk kraft. Dynamoen deretter overfører denne kraften til batteriet.
Drive /Assist

Elektrisk motor stasjonen /hjelpe er karakteristisk for en hybrid som hjelper bilen med bestått, akselererende og klatring åser. Kjør /bistå tillater hybrider å ha mindre motorer som reduserer behovet for drivstoff på grunn av lettere vekt.
Design

hybrid er designet for byen og til være et drivstoff effektiv kjøretøy som produserer færre utslipp i miljøet. Aerodynamikk, en lettere vekt og en mindre motor alle bidra til hybrid evne til å spare penger på drivstoff kostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135074.html

Previous:
Next:

bensin