Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en '97 Dodge Avenger

The utslipp styresystem på 1997 Dodge Avenger bruker et vakuum for å rute motorens utslipp tilbake inn i motoren for å bedre luftkvaliteten. I motsetning til andre biler, er dette vakuumet faktisk koblet til bremsesystemet, som de refererte diagrammer viser. Vakuumet påvirker drivstoff flyt, så selv om det kan virke rart, kan bremsesystemet påvirke drivstofftilførselen. Det er derfor det er viktig å sørge for at bremsevæske er på riktig nivå, og at bremsene hydraulikksystemet har ingen bobler i den. Ellers kan du ha ujevn tomgang på gamle Dodge Avengers fordi vakuumet er ujevn. Du trenger
Manual
Tool kit
Vakuummåler
Drivstoffindikator
tennplugger
tennplugg ledninger
Fuel filter
Olje filter
Bremsevæske
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Consult 1997 Avenger vakuum diagram (oppført i "Referanser" nedenfor) og bruke et vakuum måler for å sjekke vakuumnivåer . Merk at vakuum kobles til bremsesystemet. Pass på at vakuumnivåer er konsistente med nivåene angitt i manualen, og stram eller skift klemmer på gummi vakuum slanger. Sørg for at bremsevæske er på riktig nivå fordi tap av vakuum i bremsesystemet kan påvirke resten av motoren vakuum, noe som kan påvirke drivstofftilførselen. Sikre at drivstoff er riktig å maksimere gass kjørelengde.
2

Bytt oksygen sensor med firetråds sensor som er unik for Avenger.
3

Bruk forgasseren renere å rengjøre modeller som har en forgasser. Fjern alt smuss, fett, olje og sot inntil metallet er ren, fordi en ren forgasser er kritisk. Bruk bensinkanne renere i gasstanken (og drivstoff injektor renere i tanken for modeller med drivstoff sprøytebrukere). Bruk bensinkanne renere hver 3000 miles. Bytt ut drivstoffilter.
4

Sjekk din drivstoff trykk med en drivstoff trykkmåler. Endre drivstoff linje komponenter som nødvendig fordi feil drivstoff trykket er en viktig faktor som påvirker gass kjørelengde. Erstatte en defekt drivstoffpumpe eller reparere det hvis det lekker.
5

Skift luftfilter og erstatte tennplugger. Sørg for at luftfilteret er designet til produsentens spesifikasjoner fordi en restriktiv luftfilter påvirker vakuum, noe som endrer drivstoff. Inspisere tennplugg ledninger og bytt dem om nødvendig. Utføre en elektrisk kontinuitet test med et digitalt multimeter for å finne dårlige ledninger.
6

Skift ut slitte dekk og blåse dem til riktig nivå. Spør en profesjonell for et hjul innretting siden slikt arbeid krever spesiell datastyrt utstyr.
7

Endre olje og oljefilter hver 3000 miles. For Avengers med over 100.000 miles, bruke en olje additiv for å redusere effektene av slitasje på motoren. Bedre akselerasjon og kjørelengde med olje additiv.
8

Drive fornuftig. Unngå racing motoren. Brems bare når det er nødvendig. Ta motorveien i stedet for stop-and-go ruter i byen. Kjør på 55 miles i timen og bruke det høyeste giret. Akselerere med tyngdekraften nedoverbakke og bremse naturligvis kommer oppoverbakke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135133.html

Previous:
Next:

bensin