Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan bli kvitt lukten av bensinsøl

Lukten av bensin kan gjennomsyre alt den berører, og etterlater en ubehagelig lukt som kan vare i flere dager. Inhalering teser røyk over en lang periode kan ha negative effekter på helsen din, så det er viktig å rydde opp sølet og utrydde lukt så snart som mulig. Dette kan enkelt gjøres med mange vanlige husholdningsartikler. Du trenger:
Rags
Babyolje
vaskemiddel
Vann
Bucket
Vaskemaskin
Eddik
Baking soda
Steam renere eller butikk VAC
Støvsuger
Vis flere instruksjoner
eliminere lukt fra klær og andre plagg
en

Bruk babyolje for å fjerne bensin lukt. Gni babyolje direkte på flekken, la det mette stoffet. Suge klær over natten i en blanding av baby olje, vann og vaskemiddel. Vaskes separat, og la det lufttørke.
2

Bruk eddik for å fjerne bensin lukt. La plagget lufttørke utenfor før du setter den i vaskemaskinen med en kopp eddik. Vask plagget en gang med vaskemiddel for å fjerne eddik lukt.
3

Bruk natron for å eliminere bensin lukt. Sett plagg i en forseglet pose med flere spiseskjeer natron. Sett posen til side i 2 til 3 dager for å la natron for å trenge gjennom stoffet. Vaskes separat med en liten mengde natron og din vanlige vaskemiddel.
Eliminere lukt fra tepper og Større overflater
4

Skrubb det berørte området med en fille for å fjerne overflødig væske.
5

Mix en eddik og varmt vann løsning i en bøtte. Bruk den til teppet, og la den suge i ca 5 minutter.
6

Bruk en damp renere eller en butikk vac å rense området.
7

Tillat området tørke før du dekker den med et lett lag med natron. La natron sitte i 8 til 10 timer før støvsuging den opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135049.html

Previous:
Next:

bensin