Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tips for å Mekanisk forbedre gass kjørelengde

Sommeren 2008, svevde gasspriser i USA rundt et gjennomsnitt på $ 5 per gallon. Dette kuttet i mange amerikanernes lommer, og tvinger dem til å kjøre mindre eller spare mer gass. Uavhengig av dagens gasspriser, er det en rekke måter å spare gass og øke gass kjørelengde i et kjøretøy ved å gjøre noen mekaniske justeringer. Dekk

Sørg for at dekkene er riktig lufttrykk og jevnlig rotert. Riktig oppblåst dekk vil skape mindre luftmotstand på veien. Kontrollere aldersgrensen på sideveggene på dekkene for å bestemme riktig lufttrykk. Legg merke til at trykket som er oppført er den maksimale lufttrykk tillatt. Dekkene skal blåses opp til 5 til 10 psi under det nummeret.
Dead Weight

Fjern eventuelle ekstra vekt fra bilen. Ekstra vekt øker drag på bilen, og tvang den til å bruke mer gass for å drive motoren. Mye av denne vekten har en tendens til å være i bagasjerommet, hvor folk vil lagre sine treningsutstyr. Også fjerne eventuelle unødvendige bakken effekter kits og spoilere som også kan legge vekt på og dra til et kjøretøy.
Olje og filter

regelmessig skifte olje og olje filtrere. Olje holder motoren deler som beveger seg flytende. Skitten olje ikke riktig bryte ned gunk som kan sette seg fast i motorens stempler, som igjen vil kreve mer gass for å drive motoren.
Tune Up

Inspiser (eller har en mekaniker inspisere) innsprøytningssystemet hvis du har en på bilen din. Ødelagt eller skadet bensininnsprøytning deler som oksygen sensorer kan gi feilaktige målinger som kan kommandere bilen din til å sende mer drivstoff enn nødvendig inn i motoren. Faktisk kan en samlet vanlig tune opp som innebærer endrede tennplugger og drivstoff filtre bidra til å forbedre gass kjørelengde. Sjekk bilens manual for å se den anbefalte tune opp timeplanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135155.html

Previous:
Next:

bensin