Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Luksus biler som kjører på vanlig blyfri bensin

Luksusbiler er synonymt med penger og premium gass. Vel, egentlig ikke. De fleste produsenter anbefaler at deres kjøpere bruke premium drivstoff på sine luksusbiler som disse ble laget for slike drivstoff. Imidlertid har enkelte allerede lansert biler som kjører spesielt på vanlig blyfri bensin. Hvem ville trodd at Ford, Mercedes-Benz og General Motors, tre gigantiske multinasjonale selskaper, ville tilby disse bilene til det offentlige? Vel, de faktisk gjorde. 2009 Lincoln MKS

2009 modell av Lincoln MKS, en full-size luksus sedan ved Lincoln delingen av Ford Motor Company, kjører på vanlig blyfri bensin. Dette front-wheel-drive bilen tilbyr også en valgfri firehjulsdrift. Den drives av en 3,7-liters Duratec V-6 motor med en sekstrinns automatisk girkasse. Som noen av de nyere Lincoln-modellene, gjør at MKS for en valgfri EcoBoost 3,5-liters twin-turbo, direkte innsprøytning V-6 motor. Det inkluderer en adaptiv cruise control, standard ny generasjon nøkkelfri adgang tastatur, tåkelys og en standard intelligent tilgang system.
P Dette firedørs luksus sedan rommer opp til fem personer og har rikelig med sikkerhetsfunksjoner, inkludert sidekollisjonsgardiner, doble kollisjonsputer foran, fører og passasjer sidekollisjonsputer. Midten av 2009, 2010 og muligens fremtidige modeller av denne luksusbil også Aktiv Park Assist som er et system som hjelper i uanstrengt lukeparkering oppgave.
Cadillac CTS
< p> En mellomstor luksusbil, er Cadillac CTS produsert av General Motors under sitt Cadillac bilmerket. Det er designet for å kjøres på vanlig blyfri bensin. Den ble utgitt som en sports sedan, og er kreditert for å bringe Cadillac navn i forkant av bransjen igjen. Faktisk, tilhørte bilen til Car and Driver 10 beste Liste tre år på rad, headliner som "Kanskje den beste amerikanske bilen noensinne laget".
P Dette Cadillac-modellen opererer på 3,6-liter variabel ventil timing V- 6 tilbyr 258 hestekrefter og 252 ft.-lb. dreiemoment. Den har en sekstrinns manuell girkasse, on-demand all-wheel drive, og forbedringer i styring, bremsing og fjæringssystemer.
C-Klasse C300 Luxury Sedan

Fra og med 2008-modellen, ble C-Klasse C300 Luxury Sedan av Mercedes-Benz utformet som en fleksibel drivstoff kjøretøy med en multi-point injeksjon drivstoffsystemet. Dermed betyr det ikke bruke premium drivstoff, men billigere vanlig blyfri bensin innarbeidet med etanol. Denne bilen har en 3,0-liters V-6 motor som kunne produsere 228 hestekrefter og 258 ft.-lb. dreiemoment. Denne sedan har også syv-trinns automatisk girkasse og kjører på 4Matic, Mercedes-Benz all-wheel drive system.

Dette luksuriøse sedan også tilbyr Bluetooth-tilkobling og en makt soltak.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135466.html

Previous:
Next:

bensin