Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke MPG i en Jeep Cherokee

Vurderer stigende gasspriser, noe som øker miles per gallon at Jeep Cherokee får er en kostnadseffektiv forsøke. I Cherokee 2.5L eller 4.0L motor, er bensin forbrennes for å drive SUV. Ifølge FuelEconomy.gov, kan en 1995 Jeep Cherokee forvente å få ca 15 miles per gallon med bykjøring og 19 miles per gallon på motorveien (se Reference 3). Flere enkle tilpasninger og justeringer kan bidra til å øke drivstofføkonomi. Under the Hood

Siden tenning timing av Cherokee ikke kan justeres, lure ECU til å fremme timing med en annen metode. Den enkleste måten er å slot hullene nær sensoren og å flytte veivakselen posisjon sensorens festepunkt. Kontroller at du har en fem-trinns girkasse i Cherokee, som fire-trinns girkasser er mindre drivstoff effektiv. Deaktiver firehjulstrekk når du ikke trenger det ved å fjerne fremre drivaksel midlertidig. Installere drivakselen når været blir kjøligere og is kan være til stede på veiene (se Referanse 2).

Hold fabrikken air dam og gummi motor matte installert som disse delene nedgang drag på undersiden av kjøretøyet . Sjekk væskenivået og trykknivåene ofte og sørge for at de er tilstrekkelig til alle tider.
Dekk og tilbehør

passer din Cherokee med mindre dekk med en mindre komplisert mønster når kjøring på veiene. Hold et sett med off-road dekk på hånden for trail kjøring. Opprettholde dekktrykket så høyt som mulig uten å overskride grensene for de enkelte dekk (se Referanse 2).

Siden Cherokee er en høy SUV, fjerne så mange ekstra tilbehør som mulig når de ikke trengs. Takstativet og andre tak tilbehør legge drag, noe som gjør drivstoffeffektivitet verre. Hvis ikke kjører off-road, fjerne støtfanger vakter, skli plater og rock stier som veier ned på kjøretøyet (se Referanse 2).
Kjørestil

Bruk alltid 87 oktan drivstoff i din Jeep Cherokee, som det vanligvis gir best drivstofføkonomi. Se etter et drivstoff med lavt etanol innhold og en med noen tilsetningsstoffer (se Referanse 2). Kjør alltid fartsgrensen, og hvis mulig, bo så nær 38 miles per time som du trygt kan. Unngå bremsing unødvendig, og la Cherokee å rulle til en naturlig treg stopp når veiene ikke er overbelastet.

Også prøve forskjellige ruter for å se hvordan du kan unngå trafikk, åser og andre landskap funksjoner som kan redusere drivstoff økonomi (se referanse 1). Hvis du må kjøre oppover, akselerere før klatre og la hastigheten dråpe naturlig som du bestige. Holde tomgang til et minimum enhver tid (se referanse 2). Endre Jeep olje regelmessig og bruke en tynnere olje for å smøre motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135229.html

Previous:
Next:

bensin