Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Tilsetningsstoffer som virkelig øke gass kjørelengde

Det er noen tilsetningsstoffer som har blitt testet av Environmental Protection Administration (EPA) som viser mindre forbedringer til kjørelengde. Men i sine tester av over 100 slike produkter, har ingen levd opp til hypen av å være en mirakuløs tilsetningsstoff som vil drastisk øke drivstofføkonomi. EPA fortsetter å teste tilsetningsstoffer og kjøretøy modifikasjoner for deres effektivitet på å øke gass kjørelengde. Ifølge Federal Trade Commission, de fleste av produktene der ute er en forbruker svindel og /eller ulovlig som de øker eksosutslipp. Den tryggeste tilsetningsstoffer er de som allerede er lagt, men det er noen som har viste lovende. Waag-Injection System
Waag-Injection system fungerer, men utslippene er farlige.

Waag-Injection System har eksistert i over 30 år, etter å ha fått sitt patent i 1976. I utgangspunktet, vann og alkohol blir sprøytet inn i bensin. EPA konkluderte i oktober 1980 at ja, det Waag-Injection System økt drivstofføkonomi med et betydelig beløp. Men det også økte utslipp til uakseptable nivåer. Så selv om Waag-Injection System er et tilsetningsstoff som ikke fungerer, gjør det for mye skade på miljøet for å være levedyktig.
Super FuelMax

EPA utgitt en rapportere om effektiviteten av drivstoff additiv Super FuelMax i oktober 2005. EPA resultater på Super FuelMax viste bare svak økning drivstofføkonomi og i noen tilfeller, ingen økning i det hele tatt. Resultatene ble ansett som så ubetydelig EPA konkluderte med at ytterligere tester var uberettiget.
International Fuel Technology
p Det er et produkt i horisonten som ser lovende ut, men resultatene er ikke i ennå fra EPA. International Fuel Technology produserer en blanding av drivstoff tilsetningsstoffer som er påstått å øke drivstofføkonomi med 4,5 prosent. Grunnen til dette ser gyldig er beskjedenhet av kravet og den omfattende tester som har blitt utført på produktet. EPA har ikke gitt ut en rapport om drivstoff tilsetningsstoffer siden 2005, forhåpentligvis er det fordi det er opptatt teste noen produkter som virkelig fungerer og vil være grundig i å få resultater til forbrukeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135364.html

Previous:
Next:

bensin