Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Gass Saving Produkter

På grunn av de høye kostnadene av gass og bekymringer om miljø, folk er på utkikk etter måter å forbedre sin drivstoffeffektivitet. Selv om det er mange produkter der ute som hevder å spare en betydelig mengde gass, Environmental Protection Agency (EPA) har testet over 100 av disse produktene, og ingen av disse har vist seg å redusere mye kjørelengde. Det er noen få produkter, derimot, som er bevist å redusere en svært liten mengde gass bruk. Pass Master Vehicle Air Conditioner Compressor Cut-Off Device

Pass Master Vehicle Air Conditioner Compressor Cut-Off Device er et tilbehør stasjon modifier som sparer gass ved å koble ut air condition kompressor når bilen er i en hard akselerasjon modus. Enheten har blitt bevist av EPA for å spare drivstoff når klimaanlegget er på eller hvis en driver vanligvis bruker tunge akselerasjoner. Andre faktorer som påvirker gass-lagring fordelene er kompatibiliteten av kjøretøyet med enheten, type klimaanlegget brukes og type kjøring brukes. Førere som ofte reiser i byområder vil se større fordeler fra denne enheten.
Morse Constant Speed ​​Tilbehør Drive

Morse Constant Speed ​​tilbehør Drive er et produkt utviklet av Morse Kjede å erstatte fast system vann-pumpedrev vanligvis brukt i kjøretøyer. EPA bemerkes at denne enhet kan bedrer effektiviteten opp til 6 prosent i biler med en høy belastning tilbehør, slik som et klimaanlegg innstilt på den maksimale innstillinger eller høy-hovedlys slått på. Når du bruker denne enheten, leser motortemperatur ved høyere temperatur som følge av lavere vann-pumpe hastighet.
Autotherm

Autotherm er et energigjenvinningsanlegg system anbefales for vinteren bruk i store kjøretøyer som skolebusser, lastebiler og limousiner. Dette produktet sparer gass ved å holde kjøretøyet varme og fri for is og snø, selv når motoren er slått av. Den EPA fastslått at Autotherm sparer en svært liten mengde gass uten å øke eksosutslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135442.html

Previous:
Next:

bensin