Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan pumpe bensin fra en Toyota

Toyota har æren av å være verdens største bilprodusenten. Det gjør bestselgere som Camry, Tundra og hybrid Prius. Men alle Toyotas biler, selv sine hybrider, dele sine grunnleggende drivstofftank design med resten av gaten biler tilgjengelig i dag. Drivstofftanken design gjør at drivstoff skal tappes med en slange, og hvis du bruker litt fysikk know-how og la tyngdekraften gjøre de tunge løftene, snylte gass fra en Toyota kan være trygg. Ved å snylte gass ut av Toyota med en slange, kan du overføre den drivstoff til en strandet bil som har gått tom for gass eller i små, gass-drevne maskiner som generatorer, gressklippere og snøfresere. Du trenger
6 til 8 meter i klar gummislange, 3/4 tommer eller mindre i diameter
Plastic gasstanken
Vis flere instruksjoner
en

Park Toyota på flat mark, slå av motoren og ta nøklene ut av tenningen.
2

Åpne drivstoff dør, ta av bensinlokket og mate den ene enden av gummi slangen inn i gasstanken.
3

Blås inn i den andre enden av slangen og lytt etter lyden av boblende inne i gasstanken av Toyota. Hvis du hører boblende, det betyr at enden av slangen er under vann i bensinen, og du er klar til å hevert.
4

Sett plast gasstanken der du lett kan nå den, så drapere slangen slik at den kommer ut av Toyotas gass tank, skråner hele veien til bakken og deretter svinger opp til slutten holdt i hånden. Sørg for at du holder den løse enden av slangen høyere enn bilens innebygde drivstofftanken.
5

Hold den løse enden av slangen over bilens bensintank og begynne å suge på den ved hjelp av munnen . Hold øynene på slangen slik at du kan se drivstoff beveger seg gjennom det. Fortsett å suge bare til bensin fyller den nederste delen av slangen og begynner å klatre i lengden fører opp til munnen. Så munnen av slangen. Drivstoffet fanget i den nederste delen av slangen vil forbli der.
6

Løft plast gass kan opp høyere enn bilens bensintank og mate den åpne enden av slangen inn i kannen åpningen. Med slangen inne i kan, senk kan før den er lavere enn tanken på bilen. Det er ofte lettest å bare sette den kan flatt på bakken. Så snart slange og gass kan er lavere enn bilens bensintank, bør gassen begynne å strømme fritt gjennom slangen og inn i kan.
7

Hold hendene på kan og slangen den hele tiden gassen blir tappes, og når nok drivstoff har blitt suges ut, løft dem begge til de er høyere enn Toyotas gass tank. Flyten av drivstoff vil stoppe.
8

Ta enden av slangen ut av gassen kan. Rett ut slangen og hold ende opp høy slik at overflødig drivstoff fanget i slangen vil sildre ned igjen i Toyotas tank.
9

Fjern slangen fra Toyotas tank, deretter erstatte gass hetten og lukk drivstoff døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135149.html

Previous:
Next:

bensin