Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan pumpe bensin fra en F150 Gas Tank

Hvis du har en bil med gass i sin tank som har brutt ned eller trenger bare litt mer gass for gressklipperen, snylte gass ut av Ford 150 er en løsning for å ikke la gassen gå til avfall. En hevert skaper et vakuum, og tillater gass å strømme ut av et rør som er plassert i gass-tank. Som gass forlater røret, tvinger vakuum det å trekke inn ny gass fra tanken, og skaper en syklus som kan tappe en gass tank til nær tom eller sug akkurat den mengden du trenger. Du trenger
Clear tubing (3/4- til 1-tommers diameter)
Trinn avføring
gassbeholdere
Vis flere instruksjoner
en

Skjær klar tubing minst 6 meter lang. Slangen bør være tre fjerdedeler til 1 cm i diameter for den beste strømningshastigheten. Hvis røret er også stort det kan være vanskelig å oppnå den nødvendige sug.
2

Twist av gassen cap til Ford F150 gasstanken. Sett den ene enden av røret gjennom hullet der du normalt ville plassere bensinstasjon dyse.
3

Gå ut på trinn krakk som skal plasseres ved siden av Ford 150 gass tank. Den andre enden av slangen må være høyere enn ved utgangen i bensintanken til å suge å fungere korrekt.
4

Sett den frie enden av slangen i munnen. Begynn å suge på enden for å tegne bensin opp gjennom røret.
5

Watch det gjennomsiktige røret for gassen. For å hindre uhell inntak gass, suger sakte. Når gassen er to inches fra munnen, forsegle enden av røret med tommelen.
6

Nedre enden av røret at tommelen er tetting i en tom gassbeholder. Gassen beholderen skal plasseres på bakken for å lette strømmen av gass inn i beholderen.
7

fjerne tommelen fra enden av røret for å starte strømmen av gassen.

8

Crimp slangen for å stoppe flyten. Slipp å re-starte strømmen av gass hvis du trenger en annen container.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135528.html

Previous:
Next:

bensin