Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Anadarko Petroleum Historie

Ifølge Anadarko Petroleum Corp nettsted, hadde Anadarko vokst fra etableringen i 1959 , i den største uavhengige olje og gass lete-og produksjonsselskap i verden på slutten av 2009- regnskapsår. Etablering

The Funding Universe nettside melder at Anadarko Petroleum ble etablert som Anadarko Production Co i 1959 . Selskapet ble opprettet av Panhandle Eastern Pipeline Co i et forsøk på å omgå amerikanske føderale regler capping prisen på gass som kan bli pålagt av rørledningen bedrifter . Den Anadarko produksjon Co ble opprettet som et uavhengig selskap for å unngå pris- capping forskrifter.
Geografi

initiell produksjon område av Anadarko Petroleum var Panhandle Basin of Texas , flyttet Oklahoma og Kansas , men det inn i offshore boring i Mexicogolfen i 1970. Finansiering Universe rapporterer at etter en navneendring til Anadarko Petroleum Corp i 1985 Anadarko så ut til utenlandske oljefelt i land som Algerie for å øke sin produksjonskapasitet .
Størrelse

Ved utgangen av regnskapsåret 2009 Anadarko har bevist oljereserver på 2,3 milliarder fat olje , ifølge Anadarko . I det 21. århundre på størrelse med Anadarko ble økt med oppkjøpet av nordamerikanske olje og gass selskaper som Union Pacific Resources Group og Berkeley Petroleum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135459.html

Previous:
Next:

bensin