Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan kan jeg forbedre Fuel Economy på en 2000 KIA Sportage?

Såvidt SUVer farten, er 2000 Kia Sportage en anstendig utøver når det kommer til drivstoffeffektivitet. Den Kia Økte miles per gallon kan tilskrives dens økonomiske 2.0L motor koblet sammen med en mindre kroppsstørrelse. Selvfølgelig vil den faktiske gass kjørelengde på Sportage ditt avhenge av spesifikke utstyrspakke. Vanligvis bør du være å oppnå mellom 18 og 20 mpg i byen forhold og 21 og 23 miles per gallon i highway kjøreforhold. Instruksjoner
en

Slash så mye vekt fra Kia Sportage som mulig. En av de viktigste årsakene til dårlig drivstofføkonomi i SUVer er deres tunge kropp og ramme. Med den økte vekt kommer en økt behov for strøm, noe som fører til en økning i mengden av brennstoff forbrennes. For å holde Sportage lett og effektiv, fjern overflødig last og unødvendige deler, slik som trinn barer, stativer og større dekk.
2

Unngå hauling last på utsiden av Sportage din. Selv om det er fristende, fordi du eier en SUV, for å laste inn sykler, ski og annet sportsutstyr på taket av din Kia og hodet til nærmeste rekreasjonsområde, må du ignorere trangen for å oppnå bedre gass kjørelengde. Legge noe på utsiden av kjøretøyet vil forstyrre aerodynamikken og hemme gass kjørelengde.
3

Vær spesielt oppmerksom på hvordan du kjører 2000 Kia Sportage. Fartsovertredelse, samt misbruker gass og brems pedaler, vil kutte i din gass kjørelengde med så mye 33 prosent, ifølge US Department of Energy. For å oppnå det høyeste nivået av drivstoffeffektivitet, kjøre Kia i hastigheter under 60 km /h og sørg for å akselerere og brems gradvis.
4

Kontroller motorolje, dekk og luftfilter på din 2000 Kia Sportage. Din Sportage må være i god mekanisk tilstand for å få god gass kjørelengde. Dette betyr at motoren må kjøre glatt. For å hjelpe motoren går jevnt, må du huske å gi regelmessige oljeskift. Endring av olje mellom 3000 og 6000 miles beviser vanligvis tilstrekkelig. Også sjekke for å sikre at Kia er dekkene er fullt oppblåst og at luftfilteret er rent. Under-oppblåst dekk og en skitten filter vil føre til dårlig drivstofføkonomi.
5

Reduser mengden tid du lar din Kia Sportage til tomgang. Når Sportage tomgang, brenner drivstoff når bilen står stille. Selvfølgelig skaper dette en utrolig dårlig drivstofføkonomi av 0 mpg. Du kan unngå dette wastefulness ved å slå av tenningen på Sportage din mens du venter i trafikken eller i kø på drive-through.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135431.html

Previous:
Next:

bensin