Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan behandle en Rusty Gas Tank

Rust er en negativ komponent, spesielt når det er dommen over din gass tank. Å ha rust i bensintanken kan forårsake noen alvorlige funksjonsproblemer til kjøretøyet eller gass-drevne enheten. Det er viktig å fjerne all rust fra bensintanken før du bruker gassdrevne element, ellers risikerer du å ødelegge motoren. Det er flere måter å kvitte din gass tank av rust, og uansett hvilken metode du bruker, må den gjennomføres så snart som mulig etter at du legger merke til rust. Du trenger
Duct tape
Rust remover som Rusteco, 1 til 2 liter minst
Såpe og vann
hageslange
Towel
Hårføner (valgfritt)
Two bøtter, hver i stand til å holde volumet av gass tank
Finsilen som vindu skjermen
Fresh bensin
Vis flere instruksjoner
en

Løsne gasstanken fra enhet. Dette vil som regel bestå av kobler fra en linje til motoren og de støtter som holder det på bilen, gressklipper, osv.
2

Hell gassen inne i en av bøtter og kast det i henhold til regjeringen lover i ditt område. Denne gassen kan ha rust partikler i det, og du ikke ønsker det tilbake i bilen.
3

Fyll tanken 1/4 til ½-veis full med varmt såpevann. Swish vannet rundt i noen minutter for å fjerne så mye løs rust som mulig.
4

Hell ut i første bøtte eller i et angitt område.
5

Dry tanken helt ved å sette ut på et håndkle over natten, og ved hjelp av en lav varme på en hårføner i morgen, eller bare la den sitte til den er helt tørr.
6

Tape alle åpne ender med duct båndet med unntak av den største åpning. Dette bør være der du faktisk fylle opp bensintanken.
7

Hell alle de liter rust remover i tanken din (eller som anvist på etiketten hvis etiketten instruksjonene er forskjellige). Swish rundt på og av i 10-minutters intervaller i to timer.
8

Sett gasstanken ned slik at rust remover arbeid.
9

Rør hver tredje til fire timer for 10 minutter over en 24-timers periode.
10

Sil rust remover gjennom den fine sil i bøtte nummer to. Kast bort rust, og gjenbruke rust remover hvis indikert at det er gjenbrukbare på etiketten.
11

Skyll ut gasstanken med en vannslange, og fjern duct tape. La det tørke helt like før. Sett på bensintanken og fyll på ny gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135105.html

Previous:
Next:

bensin