Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Dårlig Fuel Pump tilbakeslagsventil Symptomer

En drivstoffpumpe tilbakeslagsventil er en del av en mekanisk bensinpumpe , som finnes på mange biler som ble produsert før elektronisk injeksjon. En mekanisk drivstoffpumpe har en to- port tilbakeslagsventil , en som er plassert på pumpens innløp , og en som er plassert på pumpens utløp . Tilbake-slagsventil er utformet slik at brenselet i kjøretøyet bare strømme i riktig retning fra drivstoffpumpen og for å opprettholde trykket . Hvis en drivstoffpumpe er tilbakeslagsventil går dårlig , kan det føre til ett eller flere symptomer . Lavtrykk

Når drivstoffpumpen er tilbakeslagsventil går dårlig , vil det ikke være i stand til å opprettholde riktig mengde press , forårsaker bilen å kjøre dårlig eller stall . En drivstoff trykkmåler kan brukes til å teste mengden drivstoff press når bilen er i gang. Hvis mengden av trykket er lavere enn spesifikasjonene for bilen din , kan tilbakeslagsventil må byttes .
Stalling
p Hvis drivstoffpumpen er tilbakeslagsventil er dårlig , ved vognen kan begynne på riktig måte, men stall så snart drivstoffpumpen slås av. Dette skyldes mangel på trykk, noe som gjør at drivstoffet å strømme tilbake inn i pumpen .
Ingen Ignition
p Hvis sjekken ventilen er dårlig , bilen kan være ute av stand til å starte. Hvis bilen ikke starter , vri om nøkkelen , slik at det er ett klikk unna fra å starte , deretter gjenta denne prosessen flere ganger, kan bygge opp nok trykk slik at bilen begynner . Hvis det er tilfelle , er det tilbakeslagsventil dårlig og må byttes ut .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135322.html

Previous:
Next:

bensin