Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Diesel Fuel Skatt Vs. Gass Skatter

Akkurat som brensel selv, bensin og diesel avgifter varierer over hele USA. Ikke bare gjøre de føderale skattesatser for diesel og bensin skiller seg fra hverandre, men de statlige avgifter gjør også. Lokale merverdiavgift legge et lag av forskjell, noe som gjør drivstoff i enkelte stater mye dyrere enn andre. History of Federal Bensin skatter
Highway Trust Fund støtter utdanningen system.

Den føderale regjeringen først vedtatt en bensin avgiftsdirektoratet skatt i 1932 for å redusere den føderale underskuddet. På den tiden, gassen skatt var ett øre per gallon.

I 1956 etablerte Highway Revenue Act den føderale Highway Trust Fund for å betale for bygging av en Interstate systemet og hjelpe finansiere primære, sekundære og urbane ruter . Gjennom denne loven ble avgiften på bensin økte fra to til tre cent per gallon. Den føderale avgiftsdirektoratet skatt på bensin har blitt utvidet hver gang Kongressen har utvidet loven.

Den føderale bensinavgiften har vært 18,4 øre per gallon siden 1. oktober, 1997 (per juli 2010).

med Federal Skatt på Ufarget Diesel Fuel product: Red diesel er for off-road bruk og ikke beskattes.

ufarget diesel, også kjent som klart diesel, er beregnet for highway bruk og er derfor underlagt en føderal avgiftsdirektoratet skatt. Fordi diesel er et produkt som kan brukes på mange måter - for off-motorveien utstyr, stasjonært utstyr, og hjem oppvarming - det kan være klart eller farget rødt. Red

diesel er for off-road bruk og ikke beskattes. Fordi avgiften på diesel er ment å bidra til å dekke kostnadene ved å bygge føderal motorveier, blir skatten anses å være en "road" skatt. Derfor kan klare diesel brukes til noe off-highway utstyr ikke skattlegges og er underlagt refundere.

Den føderale diesel skatt er 24,4 cent per gallon (som i juli 2010).


States ledet an når det kom til drivstoffavgifter

Før den føderale bensinavgiften, ledet Oregon vei for statlige avgifter ved å vedta den første avgiften på drivstoff i 1919. I 1932, hadde alle stater og District of Columbia fulgt etter med skattesatser som varierte mellom to og syv cent per gallon.

State bensin skatter spenner over et bredt spekter, fra 37,5 cent per gallon i Washington til åtte cent i Alaska (som i juli 2010).
State Diesel skatter Skiller seg fra Bensin Avgifter er

State diesel skatter mye bredere omfattende enn for bensin. Mens Alaska er også staten med lavest diesel skatt på åtte cent per gallon, strekker Connecticut et mye høyere diesel skatt på 43,4 cent per gallon (pr. juli 2010).
State Sales Tax

Enkelte stater også forlenge en omsetningsavgift til motordrivstoff. I mange stater, er denne skatten kun brukt til brensel fritatt fra volum skattelovgivningen. Men, andre ikke diskriminere. For eksempel gjelder Indiana en fem prosent omsetningsavgift til drivstoffets grunnprisen (unntatt den føderale og statlige avgiftsdirektoratet skatt). I Georgia, et tre prosent andre motordrivstoff skatt og en ett øre omsetningsavgift gjelder drivstoff salgspris, inkludert Federal motor drivstoff skatt (alle Statistikken er oppdatert per juli 2010).


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135356.html

Previous:
Next:

bensin