Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan finne ut MPG i en 1990 Nissan 4WD

The 1990 Nissan 4WD ble offisielt kjent som "Hardbody." Denne lastebilen erstattet av Nissan Frontier i slutten av 1990. Nissan Hardbody 4WD var tilgjengelig med et utvalg av to motorer: enten en 2.4L firesylindret, eller en 3.0L V6. Det var også tilgjengelig med enten en femtrinns manuell girkasse eller en fire-trinns automatgirkasse. Den spesifikke konfigurasjonen vil diktere hvilken type gass kjørelengde Frontier blir. Fordi ytelse og effektivitet kan svekkes som et redskap aldre, er det best å gjøre regnestykket for å finne ut hva lastebilens nåværende MPG er. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Nissan 4WD før gassen måleren når "E" eller til drivstoffet tennes. Umiddelbart kjøre til en bensinstasjon og fylle tanken opp. Vis tanken skjermen når du er ferdig. Finne ut hvor mange liter det tok å fylle tanken helt opp.
2

Inspiser kilometertelleren skjermen. Dette er vinduet under speedometer som viser gjeldende kjørelengde. Skriv ned den gjeldende kjørelengde på samme papirlapp du skrev antall liter som kreves for en fylle opp.
3

Drive Nissan 4WD før gassen måleren når "E" eller drivstoff lyset kommer på igjen. Inspisere kilometertelleren skjermen igjen og skrive ned dagens kjørelengde.
4

Beregn MPG ved å dividere totalt antall miles kjørt med tanken på gass med det totale antall liter som kreves for å fylle lastebilen opp . For eksempel, hvis du kjørte 270 miles på tank, og antall liter som kreves for å fylle lastebilen var 11,6, vil du dele 270 med 11,6. Resultatet, i eksempelet, ville 23,28, som ville av MPG.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135536.html

Previous:
Next:

bensin