Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik konverterer en MPG til en GPM

MPG , som står for miles per gallon , og GPM , som står for liter per mil, er to måter å måle effektiviteten av en bil. MPG har vært standard målestokk for biler ' drivstofføkonomi, men noen hevder at GPM er en bedre måling. Med GPM , kan du se nøyaktig hvor mange liter du bruker når du reiser en viss avstand, noe som kan gjøre en kostnad sammenligning enklere. For eksempel kan se på en 13 mpg bil kontra en 15 mpg bil ikke virke som en like stor forskjell som en 30 mpg bil kontra en 40 mpg bil , men over 1000 miles , den to mpg forskjellen mellom 13 mpg og 15 mpg bil faktisk resulterer i større besparelse enn 10 mpg forskjellig mellom 30 mpg og 40 mpg bil . Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Bestem miles per gallon av din bil, lastebil eller andre kjøretøy . Dette er vanligvis oppført i kjøretøyets brukerhåndbok .
2

Ta den gjensidige av miles per gallon måling. Den gjensidige er funnet ved å bla teller og nevner . For eksempel, hvis du hadde 25 mpg, som er det samme som 25 /1, ville den gjensidige være 1/25 .
3

Bruk en kalkulator for å regne brøken fra trinn 2 til en desimal for å finne hvor mange liter det tar bilen for å reise en mil. For eksempel , tilsvarer 1/25 0,04 så hvis bilen fikk 25 miles per gallon , det ville konvertere til 0,04 liter per mil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135266.html

Previous:
Next:

bensin