Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Suzuki Sidekick

Du kan forbedre din Suzuki Sidekick gass kjørelengde på to måter. Endre kjørevaner er den enkleste trinnet. Bremse ned på motorvei sparer gass. De neste trinnene er en bil tune-up og et drivstoff sjekk. Fyll opp alle væsker, endre tennplugger og ledninger, legge til drivstoff renere, skifte olje og filter, og endre luft og drivstoffilter. Utover det, er en dårlig bensinpumpe en mulig gjerningsmann hvis du opplever dårlig drivstofføkonomi. Du trenger
Tool kit
Suzuki Sidekick manuell
Air filter
Olje, olje additiv og oljefilter
Dieselfilter
Tennplugger og ledninger
Fluids - brems , radiator og servostyring
Forgasser rengjøringsmidler
Fuel renere
dieselinjektor renere
Digital multimeter
Fuel trykkmåler
Vis mer Instruksjoner
Drive effektivt

1.

Drive på en måte som sparer drivstoff. Unngå racing motoren din. Starte gradvis og akselerere sakte. Velg motorveien og unngå stop-and-go-trafikk. Unngå å sykle på bremsen.
2

Drive på en jevn hastighet på 55 miles i timen på motorveien. Akselerere litt og naturligvis kommer nedoverbakke, og aldri akselerere opp en bakke. Hold bilen i en jevn hastighet kommer opp bakker. Velg flate ruter i stedet for kurs gjennom åsene.
3

Bytt ut tennplugger og tennplugg ledninger.
4

Endre olje og filter. Bruk olje tilsetning for å gjenopprette kompresjon hvis kjøretøyet har mer enn 100.000 miles. Gjenopprette kompresjon for å øke kraft og akselerasjon og bedre drivstofføkonomi.
5

Endre drivstoffilter. Bruk bensinkanne manometer og sjekke fuel press etter fjerning av drivstoff linje fra inntaket siden av dieselfilter. Sett måleren slangen inn i drivstoff linjen og sveiv bilen. Sammenlign lesing til riktig trykk oppført i manualen eller Suzuki anbefalte press. Sjekk din drivstoffpumpe hvis trykket er lavt.
6

Bruk en bensin renere i tanken. For modeller med forgasser, spray rengjøre forgasseren med forgasseren renere. Sveiv bilen, fjern kuftfilterdekselet og spray forgasseren før det er rent. Fjerne all smuss og fett til å dramatisk forbedre ytelsen og kjørelengde. Bruk drivstoff injektor renere i tanken for modeller med drivstoff sprøytebrukere i stedet for forgassere. Skift luftfilter.
7

Fyll alle væsker til riktig nivå, inkludert olje, bremsevæske, servostyring og radiator væske.
8

Juster tomgang til fabrikkinnstillingene.
9

Test Throttle Position Sensor hvis du har en ujevn tomgang. Slå på det digitale multimeter, sett den til "Ohms sjekk", og koble fra plast-kobling som fører til TPS som vist i den refererte video. Kontakt ledningene til multimeter til de elektriske kontaktene i kontakten, kontroller motstand, og sammenligne resultatene til produsentens spesifikasjoner eller de elektriske verdiene som er oppført i reparasjon håndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135265.html

Previous:
Next:

bensin