Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Pontiac Vibe AWD Vs. 4WD gass kjørelengde

The Pontiac Vibe - en Kombi som var et produkt av et joint venture mellom General Motors 'nå nedlagte Pontiac Marque og Toyota Corporation - er designet for å være drivstoffeffektiv grunn av sin økonomisk, kompakt kroppstype . Gass kjørelengde for Vibe skilte seg imidlertid mellom sin standard forhjulsdrift (FWD) og firehjulsdrift (AWD) versjoner. Først Pontiac Vibe Specs

Når Pontiac Vibe debuterte i 2003, var den tilgjengelig i tre trims: grunnmodellen og GT, begge med FWD, og ​​en AWD versjon. Basismodellen kom med en 1,8-liters, 123-hestekrefter, in-line firesylindret motor med en fem-trinns manuell girkasse. GT motor hadde 57 flere hester og var forbundet med en seks-trinns manuell. AWD hadde samme motor som base, men det hadde en fire-trinns automatisk i stedet for fem-trinns manuell. Også, med en 12-gallon gass tank, hadde AWD en mindre tank enn sine FWD kolleger, som hadde 13-gallon gasstanker.
First Pontiac Vibe gass kjørelengde
< p> Den GT-versjonen av 2003 Vibe FWD hadde den verste gass kjørelengde på alle tre utførelser, med 25 miles per gallon for bykjøring og 30 miles per gallon på motorveien. Basen versjonen hadde den beste drivstofføkonomi, på 29 MPG i byen og 36 på motorveien. AWD falt i midten, med sine tall på 26 og 31, henholdsvis.
Senere Endringer for Vibe

Ved slutten av sitt run i 2010 hadde Pontiac Vibe fire trimmer tilgjengelige i stedet for tre. Grunnmodellen ble vraket til fordel for 1.8L og 2.4L, begge sluttet seg til GT som FWD biler med AWD fortsatt på plass. Denne gangen hadde AWD samme 13-gallon gass tank som sin FWD kolleger.
Siste Model-års gass kjørelengde

Ved utgangen av Vibe produksjon, skjønt, var det AWD versjonen som hadde den verste gass kjørelengde. Bevæpnet med en kombinasjon av de kraftigste av de to motorene tilgjengelig i 2010 modell-året (2,4-liter, 158 hestekrefter) og fire-trinns automatisk girkasse, sin drivstofføkonomi falt til 20/26 MPG. FWD trimmer gikk bedre: GT og 2.4l hadde 21/28 MPG mens 1.8L kom ut på topp med 26/32 MPG
gass kjørelengde Mottak
Når Pontiac gikk under i 2010, så gjorde Vibe. Edmunds.com beklaget bilens slutten, priste det som den beste kompakt bil som Pontiac noensinne er produsert, med sin gass kjørelengde som ett av høydepunktene. I sin gjennomgang av 2009 Vibe på Cars.com, sammenlignet Mike Hanley bilens gass kjørelengde gunstig med andre kompakte biler, som Mazda3, Scion xB og Volkswagen Rabbit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135348.html

Previous:
Next:

bensin