Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Gass tilsetningsstoffer som øker gass kjørelengde

Det finnes mange produkter på markedet som hevder de kan øke kjørelengden du får fra din bil. Mange ønsker ikke å gjøre regnestykket til å finne ut hvor mye mer gass kjørelengde de trenger å få for å gjøre produktet verdt prisen, men alle ønsker å vite hvilke produkter som vil levere på hva de lover. Høyere Grade Gass

Den enkleste og mest effektive måten å få bensin tilsetningsstoffer er å bare kjøpe en høyere grad av gass. En grunn til at folk kjøper dyrere drivstoff er fordi gasselskaper design som drivstoff til å være mer effektive, noe som hjelper sjåførene fylle opp sjeldnere. Ifølge The Chief Engineer, dette har vært en praksis som bensin selskaper har vært involvert i flere tiår, og det var den første form for tilsetningsstoff som du kan kjøpe for å øke din egen gass kjørelengde.
Aceton

En kjemisk tilsetningsstoff som kan øke gass kjørelengde er aceton. Ifølge rofish.net., Hjelper aceton å tynne overflatespenningen normalt finnes i bensin. Når overflatespenningen tynnes deretter bensinen brenner lettere og med mindre bortkastet energi, og dermed økt virkningsgrad. Imidlertid kan aceton skade elektroniske komponenter, og det vil spise seg gjennom gummislanger over tid. Du må bruke 100 prosent ren aceton også, og ikke mer enn to eller tre gram av aceton for hver 10 liter gass i tanken din.
MPG-Caps

Et produkt på markedet som heter MPG-Caps (som er registrert hos EPA, men er ikke godkjent av dem) hevder å øke gass kjørelengde med opptil 30 prosent, mens de eliminerer forurensning samtidig. Denne typen krav ikke er støttet opp av ytelsestest utført av AAA og omtalt av The Chief Engineer. Skiltene er å sette i to kapsler av den innledende 10 i en pakke, og deretter legge til en annen kapsel hver gang du fyller opp. Den første dosen ikke øke gass kjørelengde i det hele tatt, men en dobling av dosen økt motorveien miles per gallon med 4 prosent. Ikke akkurat lever opp til sine krav, men det var noen form for økning i bruk av produktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135389.html

Previous:
Next:

bensin