Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan lagrer jeg gass når du kjører en bil med automatgir tranmission?

Det er flere dårlige vaner mange sjåfører komme inn som redusere bilens drivstofforbruk. For eksempel kan aggressiv kjøring gi lavere gass kjørelengde. Dekktrykk kan også spille en rolle i drivstoffeffektivitet. Og så er det spørsmålet om hvor mye kjøring er gjort i første omgang. En kombinasjon av metoder adressering disse viktige komponentene kan være effektive i å redusere drivstofforbruket i mange biler, også de med automatiske girkasser. Du trenger
Nøyaktig RPM måleren i dashbordet
Tire manometer
Local map
Vis flere instruksjoner
en

Overvåk RPM måleren i bilens dashbordet når du akselererer. En generell regel er at jo raskere akselerasjon som brukes til å oppnå en høyere hastighet på mer ineffektiv drivstofforbruk. Drivstoffeffektivitet kan forbedres ved å kjøre så smidig som mulig. Akselerere forsiktig og tid for ankomst på stopplys å minimere tid bruker tomgang og akselererende å gjenvinne tapte hastigheten.
2

Opprettholde en lavere motorvei hastighet enn fartsgrensen tillater. Automatiske girkasser utføre mest effektivt når i hastigheter mellom 50 km /h og 60 mph. Kjøring raskere resultater i redusert drivstofforbruk.
3

Kontroller lufttrykket i bilens dekk. Lufttrykket bør være nær selv på tvers av alle dekk og innen ett eller to psi av produsentens anbefalte dekktrykk verdier. Denne informasjonen kan bli funnet enten i bruksanvisningen for bilen eller nær Vehicle Identification Number som vanligvis er stemplet på den indre overflaten av førersiden av bilen.
4 A enkelt kart kan være et viktig verktøy i best mulig drivstofføkonomi.

Consult et kart over lokaliteten der du oftest kjøre, og finn etablissementer der du oftest handle. Utvikle en rute som minimerer total distanse når du er på en handletur ved å organisere dine stopper å komme frem til hver butikk i kronologisk rekkefølge basert på avstand fra hjemmet ditt.
5

Tid dine shoppingturer, slik at du kan ta vare på en uke eller mer verdt av shopping i en tur ut hjemmefra. Eliminere en eller flere ukentlige turer kan ha en betydelig effekt på det samlede gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135388.html

Previous:
Next:

bensin