Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan løfte en motorsykkel med en Jack

Så du har bestemt at du ønsker å gjøre vedlikehold på motorsykkelen selv. Det er flott, men hvis sykkelen din ikke har et senter stativ, har du ikke annet valg enn å heise den på en jack (også noen ganger kalt en heis) for å arbeide med den. Hvis du jobber på forhjulet, vil du ønsker å jekke sykkelen opp uavhengig av om du har fått et senter stativ. Med litt veiledning og de riktige verktøyene, vil du være hjerteskjærende bort på sykkelen din på et blunk. Du trenger:
Din sykkel butikk manuell
Motorsykkel bukker hensiktsmessig å sykkelen din (se Ressurser)
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du ikke er allerede er kjent med undersiden av sykkelen din, bli kjent med den. Bruk sykkelen din butikk for å hjelpe deg med å identifisere de beste og mest støttende steder for å løfte sykkelen ved hjelp av en jekk. Hvis du har en cruiser, vil du ha nytte av ramme rails. Disse vil gjøre heise den opp med en jekk og montere den på bukker for arbeidet mye lettere. Hvis du har en sport sykkel, se etter for rammen glidere.
2 p Hvis sykkelen din har et senter stativ, bruk den. Dette vil bidra til å posisjonere sykkelen din slik at du jekker den opp vil gå så glatt som mulig. Gå videre til trinn 4 hvis dette er tilfelle.
3 p Hvis du bare har en side stativ, bruke en ekstra blokk av tre eller noe lignende under siden stå før du setter den ned. Du vil sykkelen din til å bli stående og støttes som rett og oppreist som mulig ved montering av jack under. Hvis du har en venn hjelpe deg, stå dem har foran sykkelen, skrevende forhjulet med bena. Bakfra, hjelpe dem til å veilede sykkelen i oppreist stilling, noe som gjør at din venn grep foran bremsehendelen tett. Når sykkelen er rett opp i luften og det og din venn er balansert godt, fortsett til trinn 4..
4

Sørg for at motorsykkelens bukker er i nærheten og klar til bruk.

5

forsiktig plassere jack i stedet du har funnet ut er best å løfte den aktuelle sykkelen. Løft sakte og jevnt, og ikke vær redd for å senke den og starte på nytt hvis du føler deg usikker på noe punkt. Det er bedre å ta deg god tid og gjøre det riktig enn å dumpe sykkelen på din garasje gulvet eller skade deg selv.
6

Når du har fått sykkelen riktig og sikkert jekket opp, følg instruksjonene på motorsykkelens bukker for montering dem under sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135183.html

Previous:
Next:

bensin