Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvorfor My Car Trenger Premium Fuel?

Hvis instruksjonsboken sier din bil krever premium drivstoff, lurer du kanskje på hvorfor. Du har sannsynligvis lagt merke til høyere pris på premium drivstoff, og kanskje det har gjort deg vurdere alternativer. Med bensin prisene så høye, kan det være fristende å bruke vanlig klasse drivstoff, men det er spesielle grunner til at produsenten instruerer deg å bruke premium bensin. Motortype

Spesifikke motorer krever premium drivstoff. Det finnes to typer motorer laget i dag: høy kompresjon og lavere kompresjon. En høy komprimering motoren krever premium-grade drivstoff. Dette relaterer seg til makten av drivstoffet som brukes inne i forbrenningskammeret, ifølge Car Talk, en PBS radio show.
Premium Fuels i Cars

premium drivstoff, siden det komprimerer med høyere effekt, reagerer forskjellig når det forbrennes inne i motoren. Forbrenningen skjer på en mye høyere rente og hastighet, slik at løftere og stempler i en høy-komprimering motoren er mer finstemt og konstruert for å operere med dette i tankene, krever premium drivstoff.

Hvorfor bruke Premium?
p Hvis du bruker premium drivstoff i motoren din, bilen er lov til å operere som utformet. Det vil akselerere raskere (opptil et halvt sekund raskere i en 0-60 mph akselerasjon, ifølge artikkelen "Vil du virkelig trenger Premium?" På Edmunds.com) og vil kjøre jevnere. I tillegg, siden motoren er bygget for den høyere kvalitet drivstoff, vil den drives mer effektivt. Det betyr at du vil få bedre kjørelengde per gallon med premium drivstoff.
Påkrevd eller anbefalt?

Noen ganger kan en produsent krever at premium drivstoff brukes i sine biler. Andre ganger, er drivstoffet bare anbefalt. Hvis det er nødvendig, kan motoren din opprettholde skader på vitale deler, begynne å banke eller vibrerer hvis du bruker lavere kvalitet drivstoff. Når en premium grade-brennstoff er anbefalt, men ikke nødvendig, er bilen utformet for å kjøre på vanlig drivstoff. Men bilen fortsatt kan oppleve en reduksjon i kraft og akselerasjon, samt drivstoff kjørelengde, med mindre du bruker premium drivstoff.
Kostnader

Premium drivstoffkostnader mer enn vanlig drivstoff, så mye som 30 cent per gallon i 2010. Det virker som en stor pris å betale, spesielt for en liten gevinst i ytelse. Likevel, med noen gevinster i kjørelengde per gallon, og muligheten for å forbedre motorens levetid, er det flere kostnader effekter å vurdere.
Bytte til lav Grade
p Det er Det anbefales ikke å bytte til en lavere klasse hvis bilen krever premium gass. Drivere kan bestemme seg for å prøve ut bruk av både brensel hvis de er usikker på hvilken du vil bruke. Hvis de bruker premium gass og få bedre kjørelengde og bedre ytelse, er det fornuftig å bo med denne type gass. Hvis bruken av lavere grad brensel fører ofte til vibrasjoner eller ytelsesproblemer, bytte til premium drivstoff. Motorproblemer er kostbare og langt oppveier de små besparelser ved pumpen tilbys av vanlig bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135286.html

Previous:
Next:

bensin