Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Etanol Effekter på miles per gallon

Etanol, også kjent som etylalkohol, er et tilsetningsstoff i de fleste drivstoff. Det er et alternativt drivstoff kilde fremstilt fra råmaterialet som mais korn og sukkerrør. Effektene av etanol på drivstofforbruk variere, avhengig av graden av etanol anvendes. Etanol har naturligvis en høyere oktantall enn vanlig bensin, slik at den kan brukes i ytelse motorer med høy kompresjon. Drivstoff blandinger som inneholder etanol er anbefalt for bruk i drivstoff-fleksible biler. Redusert MPG

En høyere konsentrasjon av etanol kan redusere bilens miles per gallon. E85 er en blanding av 85 prosent etanol og 15 prosent bensin. E85 har mindre energi enn vanlig bensin, og derfor har mindre drivstofføkonomi eller MPG. Drivstoff-fleksible biler (FFV-biler) som kan ta imot en bensin-etanolblanding har om en 27-prosent MPG tap når du bruker ren E85.
Økt MPG

The University of North Dakota Energy & Environmental Research Center og Minnesota Center for Automotive Forskning utført en studie som konkluderte midlevel blandinger av etanol får større MPG enn vanlig blyfri bensin. Studien brukte føderalt godkjent testprosedyrer på fire 2007 biler å teste midlevel etanol blander (E20, E30, E40). Tre av de fire kjøretøyene fått bedre MPG med en midblend enn de gjorde med vanlig blyfri bensin.
Octane

En drivstoff motstand mot detonasjon i en gnist- tenning forbrenningsmotor er kjent som oktan. Høytytende motorer i racerbiler eller turboladede biler vanligvis har høyere kompresjon forholdstall for å gjøre dem mer effektive. Dette gjør dem også mer utsatt for detonasjon eller motor banke. Som sådan krever de høyere oktantall brensel. Siden etanol har et oktantall på omtrent 100 til 105, kan en høy komprimering system kjører bedre på etanol. Dette betyr imidlertid ikke, mener det kommer til å få en høyere MPG.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135433.html

Previous:
Next:

bensin