Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan Coast en bil for å lagre gass

Enten gassprisene stiger eller faller, vil alle alltid være på jakt etter nye måter å spare petroleum. Bevare denne fossilt brensel er bra ikke bare for lommeboka, men miljøet også, og på grunn av dette, lagring av gass er en av de særegne områder i livet hvor personlig interesse faktisk sammenfaller med offentlig gode. Hvis du er den typen person som ønsker å redde verden, eller bare noen som ønsker å spare litt penger, lære å kysten kjøretøyet er en enkel og effektiv måte å spare energi. Instruksjoner
en

Få lav motstand dekk. Mens den opprinnelige kostnaden for nye dekk er betydelig, dekk modeller som spesialiserer seg i å redusere road motstand som Michelin Energy MX fire krav for å bidra til å øke gass kjørelengde. Denne gassen tidsbesparende funksjon vil bli enda mer betydningsfull for noen som har tenkt på å kystfart sine kjøretøy så mye som mulig.
2

Lysere bilen. Mange mennesker bærer alle slags unødvendige elementer i bagasjerommet på bilen sin eller i deres baksetet. Gjør deg selv en tjeneste og rense ut bilen din. Ikke bare vil dette gjøre for en mer estetisk tiltalende interiør, men det vil også redusere luftmotstanden på bilen din mens kystfart.
3

ikke bakluken. Tailgating vil resultere i flere brå starter og stopper på grunn av redusert reaksjonstid du har til bilen foran deg.
4

Plan ut ruten på forhånd. Velge den veien som kommer til å ha minst antall stopp skilt og gatelys. Dette vil tillate deg å drive større avstander om gangen.
5

Se fremover. Selv den mest avanserte og dalbane vil uunngåelig støte på en og annen rød lys. Når dette skjer kan du prøve og unngå å komme til en fullstendig stopp. Dette kan gjøres ved å forutse det røde lyset på forhånd og bremse bilen på riktig måte. Ved å bremse ned på forhånd, er det en økt sjanse for at etter den tid kommer du til rødt lys vil det ha endret til grønt igjen. Mens kystfart hastighet kan ha blitt svekket av bremse, er det likevel bedre enn å måtte akselerere fra en død stoppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135180.html

Previous:
Next:

bensin