Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en F150

Ford F150 er en stor pickup lastebil best kjent for holdbar pålitelighet. Med et gjennomsnitt på 13 byens miles og 18 highway miles per gallon av gass, er F-150 konkurransedyktige sammenlignbare med andre lastebiler av noenlunde samme størrelse. Hyppige kostbare turer til bensinstasjonen kunne gjøre, og F-150 eier revurdere nytten av denne lastebilen. Men det er mange måter å øke drivstoff kjørelengde på en F-150, som begynner med lave eller ingen kostnader skritt som godt eierskap rutiner og vaner. Instruksjoner
en

Redusere vekten kjøretøyet er bærer. Selvfølgelig, er en av de største høydepunktene i å eie en pick-up truck bekvemmeligheten av å kunne bære last. Men, legger hvert element til vekten at motoren arbeider med å trekke. Jo hardere motoren arbeider, jo mer bensin du brenner. Hvis du ikke egentlig trenger de tingene du vil lagre i lastebil på en daglig basis, vurdere å gjøre en clean-out for å holde vekten nede på et minimum.
2

Kjøp en tonneau cover, hvis du ikke allerede har en. Hvis du allerede eier en tonneau, være sikker på at du bruker det, og at det er riktig knakk ned. Aerodynamikk av en åpen seng skaper en vindtunnel vekt kjent som "drag" på motoren din. Som motoren din blir stresset av dette kraftige trekk, er din gass tank blir tømt mye raskere enn om lastebilen sengen var tilstrekkelig dekket.
3

sjekke dekk med hver bensinstasjon fylle opp . Ved å lage en rutine for å sjekke luften og tilstanden på dekkene dine, er det usannsynlig at en liten lekkasje eller en bit av skade ville gå ubemerket hen. Når dekkene er tilstrekkelig fylt til maksimal kapasitet, holder de vekten av din lastebil med tillit og rull med letthet, plassere minimum belastning på motoren din. Når dekkene er slitt, utett eller lavt, vil din motor bruker mer bensin i et forsøk på å kompensere for arbeid som dekkene ellers ville være å gjøre.
4

Bytt olje hver 3000 miles og erstatte luft filter regelmessig. Ved å erstatte din luftfilter, drivstoff og luft arbeide sammen for motorens jevn drift. Dersom oljen ikke er endret ofte, vil den bli tykkere som det tørket, og dermed skape en klebrig nøling i motoren. Når motoren ikke fungerer på sitt beste, er bensin tappes i et forsøk på å "gjøre det skje."
5

Kutt ned på air-condition. På varme dager kan dette virke som en no-win situasjon, siden fullt åpnet vinduene skaper den samme luftmotstand nevnt i forhold til lastebilens åpen seng. Men mater motoren makt for air-condition for å kjøre, derfor bruker mer bensin. Et rimelig alternativ kan være å knekke vinduene i stedet for å rulle dem ned helt, eller å holde air-condition på lav med vinduene helt lukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135268.html

Previous:
Next:

bensin