Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Slik konverterer en Chevrolet fra diesel til gass

Chevrolet C /K og GMC lastebiler kan komme utstyrt med diesel motorer, men det kan bli nødvendig å konvertere bilen til en bensinmotor. Konvertering innebærer å erstatte motoren, datamaskin, drivstofftank og linjer. I noen tilfeller kan det være nødvendig å modifisere motorfester og eksosanlegg, men mest chevrolets med 6,2 eller 6,5 dieselmotor vil lett romme GM-350 kubikk-tommer bensinmotor de ble konstruert for. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan konvertere en diesel Chevrolet til bensin i ca 10 timer. Du trenger
Velfylte garasje
Engine heise
Vis flere instruksjoner
coverting en Chevrolet diesel til bensin
en

Ta ut diesel motor ved å fjerne radiator, inntak manifold, eksos manifolder, tenningssystem, datamaskin og luft system, så kobler overføring og løfte motoren ut av bilen med en talje. A /C-systemet må tømmes og demonteres. Det vil også være mange deler igjen fra denne prosedyren, så lagre dem nøye. Merke deler, hvis det er mulig, og holde bolter og muttere sammen. Noen deler vil bli gjenbrukt.
2

Pakk ut diesel tank, bensinpumpe og filtre ved unbolting dem i en retning mot klokken. Hvis relativt ny, kan linjene være renset ut og igjen på plass. Mens de fleste nyere Chevrolet lastebiler har drivstoffpumpen innebygd i tanken, vil eldre modeller har enten en elektronisk bensinpumpe montert i fronten av tanken eller en mekanisk pumpe festet til motoren.
3 < p> Installer en bensin tank og pumpe, og legge linjene og filter som bruker en linje rørtang og socket sett. Linjene kan blåses ut med luft og tørket for å fjerne dieseldrivstoff, så brukt om igjen. Drivstoffledningen vil opphøre på det inntaksmanifold, og fordeleren for den nye motor kan kreve at en lengde av brennstoff slange legges til linjen, avhengig av plasseringen av drivstoffet inntak på manifolden benyttes. GM 350 motorer har enten foran eller bak drivstoff inntak plassering, avhengig av modell.
4

Installer den nye bensin motor ved å senke den på plass, og deretter koble girkasse, radiator (gjenbrukes), tilbehør ( gjenbrukes), eksos manifolder (gjenbrukes) og eksisterende luft system. Nye motor-mount foringer er ikke nødvendig, men anbefales. En ny datamaskin vil være nødvendig, og det vil få kontakt med lastebilens elektriske sele på samme terminal som brukes for diesel motor, hvis de er tilsvarende modell år. Når du ikke bruker en datamaskin, de eneste tilkoblingene som kreves til det eksisterende systemet er for dynamo, batteri og tenningssystem. Lastebilens delsystem, for lys, radio og interiør tilbehør, kobles til det elektriske systemet gjennom batteriet. Noen sikkerhetssystemer, utslipp utstyr og sikkerhet sikkerhetssystemer vil ikke fungere uten en datamaskin, så sjekk regelverket før du endrer en lastebil for bruk uten en. Den nye motoren skal inneholde en tenning system, som ikke brukes med en diesel-oppsett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135197.html

Previous:
Next:

bensin