Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en 1994 Bronco

The Ford Bronco er en liten sport utility vehicle som ble produsert 1966-1996. Siden denne type kjøretøy er ikke lenger blir produsert, er en Bronco eier sannsynligvis konkurrerer med motor og drivstoff bekymringer knyttet til noen eldre SUV. Det finnes imidlertid en rekke måter for å hindre overdreven bruk av drivstoff og for å holde den miles per gallon hastighet ned til et minimum. Ved å holde noen enkle tips og kjørevaner i tankene, vil dine turer til bensinstasjonen reduseres og motorens levetid vil øke betydelig. Instruksjoner
en

Redusere vekten av kjøretøyet ved å rense unødvendige elementer ut av bilen. Selv SUVer har mye rom og lagring kan være et fristende tilbud, gjør hver bit av ekstra vekt det vanskeligere for motoren din til å kjøre på sitt beste. Jo hardere motoren din prøver å holde tritt med den belastningen det er å bære, ender jo mer drivstoff vil det være å ta fra gasstanken å lage møtes.
2

Ta Bronco for rutinemessig vedlikehold. Et oljeskift betyr at fersk olje vil være smøring motoren din, versus komponentene kjemper klissete gammel olje og trenger mer energi fra bensintanken. Bytte av luftfilter betyr at bilen vil være i stand til å få riktig balanse av luft og drivstoff, slik at motoren kan kjøre på sitt optimale evne. Å ha dekk roteres betyr balansere vekten at motoren må trekke mot, og de andre tingene en mekaniker gjør for eksempel testing tennplugger, sikrer at Bronco vil kjøre effektivt på de beste miles per gallon mulige.

3

Sjekk luften i dekkene med hver fylle drivstoff på bensinstasjon. De fleste folk ikke innser med en gang når dekkene er gradvis deflating. Svake dekk betyr at motoren må jobbe hardere for å møte drivende krav. Når motoren er anstrengt, er mer drivstoff er nødvendig å arbeide på full kapasitet. Ved å holde dekkene på deres anbefalte fyll, vil du øke din potensielle kjørelengde.
4

Analyser dine kjørevaner. Kraftig akselerasjon tar en stor toll på gasstanken. Ved å endre kjørestil for å imøtekomme en mer gradvis trykk på pedalen, er du lagrer den belastningen som din motor og gass tank lider under utilbørlig press. En jevn kysten vil også bevare mengden drivstoff som brukes. Forutse stopper og tar deg god tid i avganger vil øke drivstoff kjørelengde betraktelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135136.html

Previous:
Next:

bensin