Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2001 Chevy Suburban

En Suburban er en stor sport utility vehicle med en uheldig rykte for "gass-guzzling" tendenser. På 13 byens miles per gallon og bare 16 highway miles per gallon, kan du finne lindring i å vite at det er ganske mange enkle tips og triks for å bidra til å forbedre gass kjørelengde på 2001 Chevy Suburban. Ved å praktisere gode eierskap vaner og rutiner, er du sikker på å få maksimal bruk fra hver tank. Instruksjoner
en

Vurder dine kjørevaner. Pleier du å akselerere raskt? Er du engstelig for å nå høye hastigheter i løpet av kort tid? Bremsing unødvendig, bremse ned og påskynde med en kraftfull "klampen i bånn" handling øker SUV drivstoff kjørelengde.
2

Spring-ren din Suburban. Fjerne tunge gjenstander - som for eksempel verktøy, utstyr og bagasje - hjelper bilen kjøre jevnere ved å legge mindre belastning på motoren. Jo hardere din motor arbeider med å trekke vekten, krever mer bensin det å operere med en slik kraft. Ved å redusere "ekstra" i bilen din, er du med på å lette belastningen som din motor bærer.
3

Sjekk dekkene. Lufttrykket bør være anbefalte kapasitet. Slitebanen bør ikke være slitt. Lekkasje vil fremgå dersom kontinuerlige turer til luftpumpen er nødvendig for å opprettholde en jevn avlesning. Svake, kjedelig eller lekk dekk føre til at motoren til å jobbe hardere for å bære vekten og gjøre opp for det arbeidet som dekkene dine ikke er oppnå. Dekk bør byttes dersom slitebanen er ikke bra eller hvis skaden ikke kan repareres.
4

Endre Suburban olje hver 3000 miles. Gammel olje blir klissete som den tørker ut, og til slutt fører til at motorens deler å male mot hverandre. Som motoren din forverres, er drivstofftanken tilkalt for å gi mer og mer bensin i et forsøk på å holde bilen kjører. Ved oljeskift på en riktig måte, kan du være trygg på at de motordeler er tilstrekkelig smurt, derfor bruker en minimal mengde bensin for å operere effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135269.html

Previous:
Next:

bensin