Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde Når Towing

Hvis du nyte den flotte naturen ved å eie en båt eller annen vannsport maskiner , lurer du kanskje på om det er en måte å forbedre gass kjørelengde mens tauing lekene dine . Det er ikke umulig å gå grønt ved tauing . Det er noen få strategiske ting du kan gjøre for å forbedre gass kjørelengde ved tauing og gjøre din del for å redde planeten . Instruksjoner
en

Bli kvitt overflødig vekt . Rense ut din bil eller lastebil og bli kvitt noe som du ikke trenger. Du øke gass kjørelengde ved å redusere vekten på kjøretøyet.
2

kjøpe et mikrofly trailer med en aluminiumsramme . Igjen er lettere bedre når det kommer til gass kjørelengde . Kontroller at tilhengeren er riktig slepekapasitet for ditt kjøretøy. Hvis du kjøper en trailer med mer slepekapasitet enn bilen din tillater det, er du sløse penger på tilhengeren og på gassen vil du bruke til å taue den.
3

Dekk til elementet du sleper med en presenning for å forbedre aerodynamikken . Hvis du sleper en båt som er åpen på toppen, vil en presenning hjelpe deg å redusere luftmotstand og bedre gass kjørelengde.
4

Hold deg til et moderat hastighet mens tauing . Plutselige start og stopp vil skade din gass kjørelengde , hvis du kjører i høye hastigheter , vil du bruke mer drivstoff hver gang du må stoppe bilen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135110.html

Previous:
Next:

bensin