Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Gassbehov i en Mini Cooper

kjent for sin særegne stil og presise kjøreegenskaper, er Mini Cooper en liten sport bil som også får store gass kjørelengde. Den høytytende motorer til både base og de turboladede "S" modeller krever grunnleggende vedlikehold og regelmessige optimaliseringer for å holde knirkefritt. Etter noen enkle tips i forhold til bensin bruk vil også holde Mini Cooper i topp stand. Fuel Typer

Mini anbefaler bruk av en super-premium bensin med en anti-knock indeks (AKI) vurdering av 91. Du kan finne denne rangeringen skrives ut direkte på gassen pumpen når du velger hvilket nivå av bensin for å kjøpe. Mini råder ikke å bruke en bensin med en AKI lavere rating enn 87, men ved hjelp av en gass med dette minimum AKI vurdering kan føre til at motoren produserer banket lyder ved start når temperaturen utenfor er høy. Ved hjelp av et drivstoff med en AKI rating under 87 kan skade motoren.
Drivstoff Advarsel

blyholdig drivstoff vil føre til skade på katalysatoren, så Mini råder ikke til bruke denne type brensel. I tillegg, ikke bruker et drivstoff som heter E85, som inneholder 85 prosent etanol eller FlexFuel, som også inneholder opptil 85 prosent etanol. I etanol brensel, er mais brukes som en primær kilde materiale. Disse typer drivstoff vil føre til skade på motoren og drivstoffsystemet av en Mini Cooper.
Fuel Quality

Ifølge Mini, kvaliteten på kommersielt tilgjengelig bensin varierer betydelig etter merke. Noen av forskjellene bemerket omfatter volatilitet sammensetning, og additiver. For å bevare garantien, råder Mini bruker drivstoff som ikke inneholder mer enn 10 prosent etanol eller 15 prosent metyl-tert-butyl eter (MTBE), en bensin tilsetningsstoff. Sjekk med din bensinstasjon for å bestemme etanol eller MTBE innhold. Ved hjelp av dårlig kvalitet drivstoff kan føre til problemer med kjøring, starter, og steiling. Disse forholdene kan bli forverret av høye temperaturer og store høyder. Mini anbefaler å bytte umiddelbart til en høy kvalitet, premium vaskemiddel bensin bør du støter på noen av de nevnte problemene. Fortsatt bruk av lav kvalitet bensin kan føre til motorskade og ikke planlagt vedlikehold.
Fuel Antall

Mini er utstyrt med et lavt drivstoff indikator. Turtelleren viser også omtrentlig antall miles gjenværende basert på mengden av drivstoff igjen i bilens bensintank. Når lavt drivstoff lampen lyser, vil turtelleren viser ca 30 miles gjenstår. Mini anbefaler tanking så snart som mulig. Mulig skade på motoren kan oppstå hvis drivstoff serien er mindre enn 30 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135120.html

Previous:
Next:

bensin